Nogomet

Woodgate: Harry, če želiš kaj osvojiti v svoji karieri, zapusti Tottenham

London, 07. 01. 2021 06.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekdanji član londonskega Tottenhama in med drugim madridskega Reala Jonathan Woodgate sporoča svojemu rojaku Harryju Kanu, naj čimprej spremeni klubsko okolje, če želi svojo kariero obogatiti z najžlahtnejšimi klubskimi lovorikami. Ta nekdanji branilec, danes pa trener, je namreč prepričan, da bi moral pomočnik kapetana Huga Llorisa prisluhniti ponudbama 13-kratnega evropskega klubskega prvaka in Manchester Cityja.

Jonathan Woodgate je v pogovoru za Stadium Astro brez dlake na jeziku nakazal smer, v kateri bi se po njegovem mnenju morala razvijati kariera enega najvidnejših članov Tottenhama v zadnjih letih. 

"Da se razumemo, Harry Kane je s Tottenhamom dosegel lep uspeh z uvrstitvijo v finale elitne Lige prvakov, toda kaj vam pomaga ena uvrstitev v finale najprestižnejšega klubskega tekmovanja na svetu, v katerem niste imeli nikakršnih možnosti za zmago. Če na vse skupaj pogledamo z druge strani, pa hitro postane jasno, da mora Kane, če želi osvajati pomembne lovorike, čimprej zamenjati klubsko okolje," je prepričan danes 40-letni trener, ki je med letoma 2008 in 2011 tudi sam nosil dres Spursov. Še več, Woodgate sporoča svojemu rojaku, naj prisluhne mikavni ponudbi aktualnega španskega državnega prvaka.

Harry Kane bi moral po mnenju nekdanjega člana Tottenhama Jonathana Woodgata čimprej zamenjati klubsko okolje.
Harry Kane bi moral po mnenju nekdanjega člana Tottenhama Jonathana Woodgata čimprej zamenjati klubsko okolje. FOTO: AP

"Kot sem seznanjen, obstaja ponudba madridskega Reala. To je edinstvena priložnost v karieri vrhunskega nogometaša, da si nekega dne nadene dres tako uglednega kluba, kot je Real. Če je res tako, mora čimprej zapustiti London. S Tottenhamom zagotovo ne bo mogel osvajati lovorik, saj trenutno v Premier League obstajajo vsaj tri moštva, ki so močnejša od zasedbe Joseja Mourinha. Real pa je navajen osvajanja najžlahtnejših lovorik tako na domačih kot tudi evropskih tleh," poudarja nekdanji branilec Madridčanov, čigar besede so pred dnevi potrdili tudi pri Sport Bildu. Ta ugledni nemški časnik namreč poroča, da ob ponudbi Reala obstaja morda še mikavnejša ponudba od domačega rivala Manchester Cityja, ki je za nakup kapetana angleške nogometne izbrane vrste pripravljen odšteti kar 100 milijonov evrov.  

"Vsi vemo za ljubezen, ki jo Kane čuti do Tottenhama. A ko na tvoj naslov prispeta tako zanimivi ponudbi, bi jima moral vsak nogometaš vsaj prisluhniti. Verjetno bo Harry prej ali slej začel razmišljati o svoji prihodnosti, o svojem naslednjem koraku v karieri ... Za tako kakovostnega nogometaša ne bi bilo nič čudnega, če bi se od svojega matičnega kluba poslovil na gosposki način, okrepil katerega od omenjenih velikanov in se, če se stvari poklopijo, pred koncem kariere vrnil v 'staro jato'," so med drugim zapisali pri Sport Bildu. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Debely
07. 01. 2021 16.12
+2
Sploh pod vodstvom bunkeraša Murija.
Brcavrit
07. 01. 2021 13.25
+4
Mislim, da je Harryju več do ponosa kot do lovorik. Vedno bo lahko hodil po svetu z dvignjeno glavo kot zvest klubu, namesto da se je prodal za lovoriko, ki mu je nihče ne garantira. Sploh z Realom, ki je le bleda senca kluba izpred parih let. Denarja ima pa že itak dovolj.
KiNgKoNg
07. 01. 2021 18.07
+1
Nimasmisla
07. 01. 2021 09.11
+5
tako kot oblak
hrvat_Ante
07. 01. 2021 08.43
+1
City bo osvajal samo se angleske pokale, njihov cas je minil.
bububu123
07. 01. 2021 08.41
+2
Bale pride nazaj in bo rabil enega za golf :)