Nogomet

Ronaldo na treningu med najbolj motiviranimi

Torino, 19. 05. 2020 17.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po desettedenski odsotnosti se je v Juventusov vadbeni center vrnil prvi zvezdnik stare dame Cristiano Ronaldo. Portugalec je po štirinajstih dneh samoizolacije najprej moral opraviti zdravstveno testiranje, nato pa je že lahko začel trenirati s soigralci in se pripravljati za nadaljevanje Serie A, ki je predvideno za 13. junij. Juventus čaka še povratna tekma Lige prvakov proti Lyonu, ko bodo na domačem stadionu lovili zaostanek z 0:1.

Italijanska vlada je v luči poskusa zajezitve širjenja novega koronavirusa vsa športna tekmovanja suspendirala do junija, pri Italijanski nogometni zvezi pa so dodali, da v primeru nadaljnjega sproščanja ukrepov vlade "še vseeno obstaja možnost, da bi se Serie A nadaljevala 13. junija". 

Italijanska nogometna sezona zaradi koronavirusne pandemije, ki je na Apeninskem polotoku zahtevala več kot 32.000 žrtev, miruje vse od 9. marca.

Medtem se je k vodilni ekipi prvenstva in hkrati serijskim prvakom iz Torina na trening po 14-dnevni samoizolaciji in uspešno opravljenem testiranju na covid-19 vrnil tudi portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo. Na treningu se je pojavil tudi Argentinec Paulo Dybala, ki je imel v zadnjem času kar nekaj težav z okužbo na virus. "Ronaldo se je vrnil dobre volje in v odličnem fizičnem stanju. Vidi pa se, da je bil željan žoge, kot tudi srečanja s svojimi soigralci," so med drugim v uradnem sporočilu za javnost zapisali pri torinskem nogometnem velikanu. Juventus je osvojil zadnjih osem prvenstev v Serie A. "Tudi Paulo Dybala je že komaj čakal, da se vrne k nogometu. Izkazal se je z odgovornim obnašanjem v času pandemije, a zdaj je bolezen za njim ter se lahko posveti zgolj in samo nogometu," so dodali v PR službi Juventusa. Pri stari dami niso pozabili dodati, da je Cristiano Ronaldo komaj čakal, da se sreča s soigralci in začne trening. "Po pogovoru z njim je močno motiviran in željan igre ter zadetkov."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Spomnimo, Ronaldo je na rodno Madeiro odpotoval kmalu po prekinitvi italijanskega nogometnega prvenstva. Zadnjo tekmo je igral pred praznimi tribunami 8. marca proti Interju (2:0). Juventus, ki je imel v svojih vrstah tri igralce, okužene z novim koronavirusom, je poklical nazaj še devet drugih nogometašev, saj so od ponedeljka naprej možni treningi tudi v Italiji. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (85)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Roglič šampion
20. 05. 2020 21.20
+0
Iggyp glede resniceosvobaja ni zgresil cisto...resnica kolikor se strinjam s tvojim mnenjem glede messija in barce pa nikoli nebom razumel zakaj toliko v nic dajes ronalda in real. Real je odlicna ekipa in cristiano je izvenserijski igralec. Tako pac je. Pa brez zamere
jebespolitiko
20. 05. 2020 18.52
bla bla natolcevanja nesposobnih medijev, k nimajo pravih novinarjev ampak samo zavajalske lajace
RUBEŽ
20. 05. 2020 15.54
-2
Kdo je že to?
resnicaosvobaja
20. 05. 2020 15.50
+2
Borut30 povzetek tvojih misli …ne ser.i z moralnostjo, vaša Barca na k..... niste vredni, da vas pes pošč.ije,.. a še kar kvazi barcelonarčki lajate in lajate in lajate…da se izlajate … pa saj tu gor ne boš našel nikogar, ki bi zase trdil, da je hejter……. pravzaprav se bojim , kako bi bil videti tvoj komentar, če bi bil ...
cripstoned
20. 05. 2020 12.05
-1
pa se eno vprasanje za tiste ki sovrazijo ronalda ker so pac feni messija...koliko in kaj je osvojil messi v zadnjih 5sezonah in koliko in kaj ter s kom je osvojil ronaldo? bo slo...ce boste pridni vam dam nato se eno vprasanje...
Die einemaister
20. 05. 2020 13.40
+3
Vidiš kako provociraš že v štartu, igyyp, borut sta prebrala??
igyyp
20. 05. 2020 14.29
+5
Die: jaz proti nobenem nimam nič, Real kot navijač nosim v srcu, včeraj sem jaz to sranje zakuhal, zato se opravičujem vsem pravim navijačem svojih klubov, nisem pa hejter, ampak res morali bi biti navijači, ne pa pljuvači.
cripstoned
20. 05. 2020 14.38
+0
die kaksno provociranje jaz postavljam vprasanja kollerik in podobni odgovarjajo.... tako pac je
Die einemaister
20. 05. 2020 18.01
+3
igyp use OK, nimam nič s tabo, evo crispek je očitno funkcionalno nepismen, tako, da moja zamera do njega se tudi briše.
samomojemnenje
20. 05. 2020 18.08
+3
Die...Evo ga, smo rešili, nihče se ni oglasil, da odgovori na Cripsijevo provokacijo, da naj odgovarjajo hejterji, ki pa jih sploh ni. In kot si rekel, Cripsi je funkcionalno nepismen, kar drži in mu tudi jaz nič ne zamerim, niti njegovih laži, ker dvomim, da to zanalašč počne. Sprijaznimo se, da če nismo naavijači Reala, da smo hejterji v njegovih očeh. Amen.
igyyp
20. 05. 2020 10.26
+13
Resnica: nobene zamere ni, saj smo ljudje in ne osli. Pa tud nisem te mislu užalit, sploh pa ne na ravni osebnosti. Sem sam napisal svoje mnenje, in ne pomeni, da te sovražim. Vsak svoje vedno kaj sklopota, slab dan, slaba minuta. Hotel sem povedat to, da kot navijači se neb smel tle gor kregat, pol pa malo preberem od tebe, pa malo od zapiram, pa še od cripsla, pa še malo od vaših drugih, pol se pa še men kdaj dekl vtrga. Ni pa zlonamerno.
Die einemaister
20. 05. 2020 13.41
+6
Preberi si zgoraj zapirača, kako že v štartu provocira, samo v vednost, nimam nič proti tebi, si realen komentator.
resnicaosvobaja
20. 05. 2020 09.37
-5
Igyyp brez zamere... naj se ti zdi čudno kolikor hočeš , si ti tu gor deliva vlogo talca. Dokler bo Ronaldo v rubriki nogomet z novico, ki ponavadi nima veze z nogometom, pač debatiramo o temi , ki spada na instagram...ko bo tak članek v rubriki zadovoljna, mene tam ne bo...Članek seveda nima veze Z Realom, jo pa ima z Ronaldom . Eni obračajo številke prestopov in zaslužkov v nedogled , jaz pa namerno s statistiko, ki kakršnakoli je že, bolj verodostojna od kateregakoli komentarja @lessihinavćek, @messinikoli in ostalih bedakov, ki se imajo za navijače Reala , od katerih pa se vi ne distancirate... Včeraj sem prilepil 3 starejše članke iz arhiva 24 ur, ki so stari okoli 10 let in kot taki objavljeni na tem portalu. Če vam to ni bilo všeč, mogoče niste na pravem portalu, vsekakor pa si tega nisem izmislil jaz...članki le kažejo Ronalda v luči, ki jo nekateri profili vztrajno negirajo. Ker poznaš toliko dobrih dečkov ,bi bil zelo vesel, če mi omeniš vsaj 3 "dobre z vaše strani" in 3 iz "Uefalone" ...sebe lahko izpustiš, ker te štejem mednje. Popolna bedastoča si naziva ta članek v tej rubriki ne zasluži, si jih pa 10 prejšnjih od striženja , sklec , ...Se da razumeti, če pri nekom prevladuje osebna ocena, saj zato so navijači, a to ne daje pravice , da povoziš dejstva . Argumenti so tu očitno v nižji ligi. Torej , kot pravi blueboy0, brez nekega nepotrebnega žaljenja, statistika, ki jo navedem je zmeraj trenutek resnice, odmev na neresnične trditve ali trditve, ki pačijo dejansko sliko in se bom vedno čutil dolžnega to popraviti, če bom to zaznal . Ker neargumentirano največ bombardirajo Messija je pač največ popravkov z moje strani ravno za njega. Ko si je to zaslužila tudi oseba iz zgornjega članka, sem bil prvi, ki je povedal, da on nima nič s tožbo iz Južne Koreje... za kaj več obrambnih intervencij pa mi žal enostavno ni dal priložnosti ...je pa zato vedno več takih , ki jih le sperem , ko bistva ne vidimo več...če vas očitno ne motijo »nepravi navijači Reala » lahko težavo rešimo v trenutku in zaključimo, da tudi jaz nisem pravi navijač Barcelone, pa vas ne bo motilo niti moji odzivi… lep pozdrav tudi tebi in vsem, ki v srcu dobro mislijo…
borut30
20. 05. 2020 08.28
-8
Resnica....ne ser.i z moralnostjo. Si tipičen hejter ljudi in športa nasplošno. Jaz sem se že davno odmaknil, imam pa vso pravico brati članke in tudi kakšno stvar pokomentirati. Me je pa groza videti zafrustrirance, ki se ne znajo obnašati na portalih in ki širijo nestrpnost. Beda od človeka si, dobesedno. Meni gre iskreno vaša Barca na k.....zaradi vas instant navijačev. Ampak spoštujem klub in njene uspehe. Ker so naredili veliko, da so nekaj osvojili. Pač to velja za vse športnike. Za vas hejterje...pa niste vredni, da vas pes pošč.ije. Je pa prednost portalov ta, da ste lepo skriti za računalnikom. Upam, da se kdaj odkrije kdo je kdo in se bo treba prijavljati prek fb profilov. Boste pa še tam odpirali nove fake profile z Vin Dieslom profilnimi slikami. Začaran krog neandertalcev.
samomojemnenje
20. 05. 2020 08.38
-6
samomojemnenje 19.05.2020, 20:43:09 +4 Borut30, vidim, da bi rad normalno debato. Pa povej tako čisto normalno, kaj si misliš o osebkih @Cripstoned, @zapiramvamusta, @Messinikolisvetovniprvak, @HalaCr7, @Crreal, @Lessihinavćek...
Die einemaister
20. 05. 2020 09.03
+7
Borut 30 predavaš demagogijo, govoriš eno, pišeš v drugem komentarju prav nasprotno kar naj po tvoje drugi ne bi delali, dej se odloči sedaj kaj bi rad, če pakot laikpreberem tvoj post si ravno to kar si napisal o resnici ravno ti, žal.
resnicaosvobaja
20. 05. 2020 10.00
+2
Borut o tvoji morali ne bomo debatirali, ker se vidi že samo iz tvojega zadnjega komentarja...ti nisi hejter...ti očitno samo sovražiš in tudi to je tvoja stvar...Kaj je za tebe fake profil ? Izmišljen nick brez slike ? Lepo te prosim...imaš pa vso pravico brati članke in tudi kakšno stvar pokomentirati...konec koncev jo imamo vsi
cripstoned
20. 05. 2020 11.57
-10
tako je borut...brez milosti proti tem hejterjem...na vsake toliko se obnasajo ponizno in spostljivo ampak to je le krinka...prevec dolgo jih ze poznam da bi jih spostoval oz. se strinjal z njimi glede cesarkoli...oni so tukaj zaradi sovrastva do real madrida in ronalda....mi smo tukaj v prvi vrsti zaradi reala in v tem je razlika...mi navijamo oni jocejo in zalijo...tako pac je ce si klasicni hejteri najvecjega kluba v zgodovini nogometa...
borut30
20. 05. 2020 12.51
-1
Resnicaosvobaja..jaz hejter? Pokaži mi en članek pod katerim hejtam kakšnega igralca ali klub? Če ne poznaš lastnosti t.i. hejterja, se ne oglašaj pod mojo rubriko. Nevednež si in "svetovljan". Die einemaister..pišem vseskozi isto. Če ne vidiš razlike med mano in raznimi kollllllleriki in podobnimi, potem je to tvoj problem. Problem določenih modelov tukaj je, da vseskozi pišejo eno in isto, pljuvajo po klubih in igralcih, žalijo vse po vrsti. Če nekdo 1001 napiše da je Ronaldo jokica, da je Real najbolj gnil glub..pa dobr, razumeli smo Vas že prvič in tudi drugič. Kaj hočete nekateri s tem dokazati, meni ni jasno. A da se bomo spreobrnili in začeli pisati na vašem primitivnem nivoju????? Pa dobr, niste resni in niste odrasli. Če pa s tem iščete pozornost od nekoga, ker jo v realnem svetu ne dobite, potem Vas še nekako razumem. Ste od boga pozabljeni osebki, ki pač vam je virtuala vse na svetu. Je bi ga..smo si pač različni.
Die einemaister
20. 05. 2020 13.39
+1
borut, kaj pa tisti nicki, ki že v imenu žalijo Messija, recimo "messijokica"," messihinavćek", pokaži mi enega hejterja pri nas Barcelonarjih, ki imamo že v štaru žaljivko za Ronalda ali Real, ale čakam?
samomojemnenje
20. 05. 2020 13.49
+3
maister, izgleda da gre tudi pri Borutu za bolj enosmerni promet. Tudi meni ni odgovoril, kaj si misli o profilih, ki sem mu jih naštel. V isti sapi pljuva po navijačih Barce, noče pa videti provokatorjev iz Realove strani. Jbg, tako pač je. In kot si rekel, eni imajo celo ime profila žaljivo. In potem je resnicaosvobaja najslabši. Malo morgen.
resnicaosvobaja
20. 05. 2020 14.02
+1
borut kako naj razumemo tvoje besede "se ne oglašaj pod mojo rubriko" ...V čem je razlika, če ti pišeč eno in isto, nekdo pa nekaj ponovi 1001-krat...Nikoli ti nisem svetoval , da za natolcevanje uporabljaš besedo lajanje ...v čem je razlika med sovražiti ali hejtati ? Kaj si misliš o zgoraj omenjenih profilih, ko te pohvalijo za komentar ? Pa brez zamere...sicer pa mi je tako ali tako vseeno...
Die einemaister
20. 05. 2020 14.07
+1
Js prihajam, do spoznanja, da je borut, komentator ala Korl, samo kateri bi lahko bil njegov prejšnji nick, ki se ni pojavil tukaj že nekaj časa, bom se pozanimal.
Kollerik
20. 05. 2020 15.19
+3
Koliko jamranja tu gor. PS: borut, pejt že enkrat na strokovni pregled in se prijavi zaradi popolne odsotnosti samorefleksije. Povej mu tudi, da so ti za vse krivi drugi, ...tudi že za vnaprej..ubožec ubogi....
samomojemnenje
20. 05. 2020 08.14
+0
Igyyp…te spoštujem kot navijača Reala. Se mi pa zdi, da si v spodnjem postu vseeno malo pristransko zapisal, da bi se Cripsi in Zapirač drugače obnašala, če jih ne bi resnica provociral. Kaj, če je pa situacija ravno obratna? Mogoče premalokrat pogledaš na portal. Glede Zapirača je sicer tako, daa on je pač provokator z večimi profili, med drugim tudi kar naprej daje poste kot @Messinikolisvetovniprvak, itd. in v bistvu sploh ni moteč, pač greš dalje. Med tem ko pa Cripsi napiše post in seveda vedno znova provocira, da je bil VAR narejen za Barco, vsak, ki ni navijač Reala je njegov hejter, da smo navijači Barce bedni in živimo bedna življenja in poleg tega navaja laži in manipulacije. Potem vsak dan znova in znova provocira Crreal s svojimi različnimi profili, zdaj nazadnje je bil @Lessihinavćek. Igyyp, moraš pogledati malo širše, preden napišeš takšne stvari. Jaz sem naredil profil pred desetimi leti in sem pač tu in tam prebiral tudi komentarje, nisem pa pisal komentarjev. In potem me je lani prijelo, da napišem kak komenar. In takoj, ko sem napisal, da sem navijač Barce in skušal normalno komunicirati, me je Cripsi označil za hejterja. Celo tako daleč je šel, da mi je napisal, da bom kmalu umrl. Zato ti svetujem, da preden obsojaš, pogledaš kaj se dogaja pred domačim pragom. Pa brez zamere.
blueboy0
20. 05. 2020 09.24
+3
Sej ja je res, ampak brez zamere tudi vi imate polno takšnih nič boljših in je na obeh straneh popolnoma enako... Že sam ki pišem vedno le nogometne komentarje brez provokacij in nisem se nič slabega reko čez Barco ali Messija sem bio že večkrat osebno napaden nazaj od več vaših katere pa ne bom javno izpostavljal.. Tak da velja popolnoma enako in kak so vam tile osebki kot si jih omeno ti, tak so nam tudi precej vaših, ki niso nič boljši daleč od tega... Znata pa cripsl pa zapirac tudi pozitivno presenetit pa napisat dobre nogometne komentarje in čestitat Barci pri dobrih rezultatih kar pa za kr precej vaših ne moreš rect.. Tak da so strani precej uravnotežene in ni krivde iskat samo na eni strani. Igyyp je pa tudi čist po resnici povedal to, kar vi za določene Realovce tudi že en čas pišete.
blueboy0
20. 05. 2020 09.28
-1
Aja pa poglej si razliko med količino komentarjev pod članki Reala ali Ronalda in članki Barcelone, pa lahko kr precej hitro ugotovimo kje jih je veliko več.
cripstoned
20. 05. 2020 12.01
-4
tako je blueboy...kaj pa jim drugega preostane kot pa pljuvanje po ljudeh ki govroijo resnico in klubih ki so boljsi od barce in messija...ne sprijaznejo se da je barca bila najboljsa do l.2014 od takrat naprej je real tisti ki je vzel primat, nato liverpool....mi smo brez problema cestitali za zmago barce v kolikor je zmagala real ali pa koga drugega...vedno je bilo tako...oni pa niso zmozni cestitati ''svojemu'' klubu barci ko nekaj osvoji ampak se rajsi norcujejo iz reala....lep primer lansko sezono...barca prvak oni pa o minusih in o tem kako bo real propadel...no ze leto kasneje je prislo do elklasika in ostalo je zgodovina...poleg tega da jih mi vsakodnevno unicujemo z dejstvi na katere se odzovejo z laganjem samemu sebi in izkrivlanjem besed je tukaj se karma ki vsako sezono poskrbi za njih...
samomojemnenje
20. 05. 2020 12.12
+5
Cripsi, nisi še odgovoril na svojo zadnjo laž, ki si jo zapisal in sem te dobil na laži. Napisal si, da je Messi obljubil, da bodo osvojili LP, jaz pa sem demantiral tvojo laž in sem ti napisal, da tega Messi ni nikoli obljubil, ampak je obljubil, da se bodo trudili, da jo osvojijo. To pa je velika razlika, ampak ti se potem skriješ in zopet drugi dan z novim postom začneš hejtanje. Sram te bodi. Od vseh provokatorjev z obeh strani si ti svetlobna leta pred vsemi.
resnicaosvobaja
19. 05. 2020 21.58
+0
Dragi igyyp sem te imel za posebnega ...pa nisi. Če vas navijače RM en drek briga kar napišem, naj povem , da je to tvoja pravica in da 24 ur pač ni Marca, ki bi trobila le za vas.Če ste navijači Reala se obnašajte kot navijači Reala....kaj to pomeni za madridske klube vam lahko svetuje AtleticoSLO. Oba omenjena omejena sta starejša profila od mene...Si se vprašal, če sem jaz mogoče tu le zaradi njiju ? Ne ? Pa se daj...
testosteron
19. 05. 2020 21.52
+4
..bo zanimivo videti vse te mojstre, ko se bo v vseh ligah začelo igrati na polno ! ...za CR7 se itak ve, da je obseden s treningi in vrhunsko pripravljenostjo,...
igyyp
19. 05. 2020 21.43
+1
Resnicaosvobaja: ti imaš hude težave sam s sabo, z nekimi dejstvi, ki nas navijače RM en drek briga. Kadar koli se kdo pojavi sereš po vseh, sploh se pa oglašaš za en kura..c, smo navijači belega kluba, ne pa CR-ja, ti maš pa v glavi samo Messija, in ne vidiš 1 cm pred sebe, pa samo tvoje neumne komentarje z nekimi statistikami beremo. Nobeden pravi navijač RM ni nikoli spljuval Leota in nikoli ga ne bo, takšni filozofi kot si ti pa samo serješ tle gor. Veliko navijačev Barce tu gor poznam pa so dečki na mestu, in se pogovarjamo o nogometu ne o bedastočah. Ko že omenjaš cripsla in zapirača če ne bi sračkal takšni kot si ti tudi onadva nebi. Pa lepo se imej če boš kaj znal iz tega prebrat.
ehjaehja
19. 05. 2020 21.49
-2
resnica kollerik pa samomojemnenje to je en in isti moten človek z več osebnostmi morda drži tudi imena od dark horse in ostalih provokatorjev.
samomojemnenje
19. 05. 2020 21.53
+0
ehjaehja
19. 05. 2020 21.56
-3
gotofi ste.primorani se boste prilagoditi ali pa se boš pogovarjal sam s seboj z več profili 🤭🤣🤣🤣
blueboy0
19. 05. 2020 21.57
+0
Bravo Igyyp, povedano tak kak je po resnici brez nekega nepotrebnega žaljenja in se popolnoma strinjam s tabo. Vse skup je šlo že krepko predaleč ker je 3/4 komentarjev tule pod večino nogometnih člankov ratalo za kozlat. Za kar je kr precej krivcev...
samomojemnenje
19. 05. 2020 21.57
+0
Die einemaister
20. 05. 2020 09.04
+0
Igyp, si prebral poste od zapirača??? Ti demagog???
resnicaosvobaja
19. 05. 2020 21.37
+1
Cripsi, zdaj boš spet naprej metal lovoriko prijateljskih tekem, za katero je "odigral" 2 tekmi in na TV pokazal vsem , kaj si misli o proglašenem najboljšemu in zaslužnemu igralcu in soigralcu v reprezentanci ob njegovi razglasitvi Silvi ? Razvajen otrok je pač najlepše, kar mu lahko prilepim
samomojemnenje
19. 05. 2020 21.43
+2
Še čudno, da ni hotel biti igralec tekme v finalu EP, kjer pa sploh ni igral.
cripstoned
19. 05. 2020 21.13
+8
smesno je kako pljuvajo po ronaldu...35let ima bil je prvakv 3 razlicnih ligah..5x prvak lige prvakov z 2 razlicnima kluboma...evropski prvak in prvak lige narodov z portugalsko...heroj portugalcev in uniteda ter reala...to so razlogi ki vase pljuvanje demantirajo...povrh vsega je pa se bogat in fizicno izpopolnjen do maximuma...vse pa je dosegel s trdim delom in odrekanjem...ampak hejteri ste hejteri in boste ostali se naslednjih 20let...
resnicaosvobaja
19. 05. 2020 21.22
+1
testosteron
19. 05. 2020 21.48
+3
..če bo motivacija in nič poškodb - bo pri svoji pripravljenosti in obsedenosti po treniranju brez problema igral do 40 let. ...
resnicaosvobaja
19. 05. 2020 21.06
+0
Borut, dokler boste imeli take navijače, kot so:@Cripstoned, @zapiramvamusta, @Messinikolisvetovniprvak, @HalaCr7, @Crreal, @Lessihinavćek...si lahko skupaj zapojeva Liverpoolovo ponarodelo "You never talk alone"
resnicaosvobaja
19. 05. 2020 20.52
-2
Med Barcelono in Realom je bilo veliko podobnosti. Recimo ... Barcelona je leta 2015 imela igralca z majico s št. 7 ...Pedro
resnicaosvobaja
19. 05. 2020 20.53
+0
resnicaosvobaja
19. 05. 2020 20.37
+5
Borutov30 kolaž«domačih« ….Podmukle dvolične lisice katalonske, podobno kot instant navijači po svetu in tudi nekaj osebkov tukaj na portalu. Vse je njihovo, cel svet / 7.5.2020…… Mhmm....novica o Barci, Messiju in začuda...nobene osvobojene resnice, darka ali kolllllerika na spregled / 29.4.2020…….. a še kar kvazi barcelonarčki lajate in lajate in lajate..Pa sej vam je ta korona prou prišla, da se izlajate. Upam, da potem utihnete in pustite komentarje normalnemu folku. Ker takšna kropucala pa res niso več za nikamor / 14.4.2020 Ja Borut, tako izgleda , ko se pogledaš v ogledalo...
samomojemnenje
19. 05. 2020 21.37
+0
A ni Borut spodaj izjavil, da nikoli nikogar ne žali?
resnicaosvobaja
19. 05. 2020 21.43
+0
Uporabnik1421433
19. 05. 2020 20.28
+5
Najbolši vseh časov daleč pred vsemi..!!😊👌👍
Lessihinav?ek
19. 05. 2020 20.19
+2
najboljši vseh časov,kot nogometaš,šprtnik,predvsem človek,ne tako kot drugi mali hinavček
olimpija007
19. 05. 2020 20.15
+4
Idoli od nekaterih posiljujejo klube od drugih pa ženske
Kollerik
19. 05. 2020 20.23
+5