Nogomet

Za posledicami koronavirusa umrla tudi mama Pepa Guardiole

Manresa, 06. 04. 2020 16.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Eden najboljših trenerjev na svetu, Pep Guardiola, ki si kruh trenutno služi pri Manchester Cityju, žaluje za svojo mamo. 82-letna Dolors Sala Carrio je namreč umrla za posledicami koronavirusa. V Manchester Cityju so globoko pretreseni in izrekajo sožalje trenerju sinjemodrih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dolors Sala Carrio je umrla v 83. letu starosti, z novim koronavirusom pa se je okužila pred nekaj dnevi, poročajo španski mediji. Umrla je v katalonski Manresi za posledicami koronavirusa. Njen sin Pep Guardiola je sicer eden najbolj prepoznavnih imen iz sveta športa, ki je velikodušno priskočil na pomoč v boju s širjenjem virusa. Pred dvema tednoma je 49-letni trener doniral milijon evrov fundaciji Angel Soler Daniel, ki je priskočila na pomoč zdravnikom v Barceloni. S to donacijo so tedaj nabavili zaščitno opremo.

Ob tragični novici so se hitro odzvali tudi največji rivali Cityja v angleški Premier Leauge, ki so znova dokazali, da so v teh težkih časih rivalstvo pustili ob strani. Tako so največji tekmeci na otoku, mestni rivali rdeči vragi na Twitterju zapisali: "Vsi v Manchester Unitedu smo žalostni zaradi te grozne novice. Pošiljamo iskreno sožalje Pepu in njegovi družini." Ob temu so pripisali še ključnik #ACityUnited.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Odzvali so se tudi pri Liverpoolu, vodilni ekipi Premier Leauge, ki je v pretekli sezoni le za las izgubila bitko s Cityjem v boju za naslov angleškega prvaka. "Globoko sožalje s strani vseh v Liverpoolu FC. Vse misli so pri Pepu in njegovi družini," so objavili na Twitterju. Tudi pri Evertonu so se odzvali in izrazili sožalje Guardioli.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni