Nogomet

Zabaleta o življenju v Barceloni: Messi je zaspal v mojem avtomobilu

London, 18. 10. 2018 11.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Argentinski branilec Pablo Zabaleta se je za otoške medije spominjal zabavnih anekdot iz dni, ko je kot član prvoligaša Espanyola igral v Barceloni. Kljub velikemu rivalstvu med belo-modrimi in FC Barcelono to ni pokvarilo njegovega odnosa z zvezdnikom katalonskega velikana Lionelom Messijem.

Najtrofejnejše sezone je Zabaleta v Evropi preživel pri Manchester Cityju.
Najtrofejnejše sezone je Zabaleta v Evropi preživel pri Manchester Cityju. FOTO: AP
Španski mediji poročajo, da Messi zapira svojo barcelonsko restavracijo Bellavista del Jardín Del Norte. Razlog je poslovanje z izgubo, zaradi česar se je Messi s sodelavci, poslovno skupino Grupo Iglesias, odločil "spremeniti poslovni model". Ogromna restavracija se je nahajala v središču mesta na več kot 1.000 kvadratnih metrih, a so pri Grupo Iglesias pojasnili, da je zaslužek močno upadel zaradi fobije pred turisti, krize, terorističnih napadov in negotove politične situacije. Zdaj naj bi na isti lokaciji poskusili z nečim novim, sicer pa to ni edini Messijev posel: sodeloval je pri nakupu hotela v obmorskem letovišču Sitges, objekt pa posluje zelo dobro, medtem ko na Ibizi vsi poznajo "njegov" hotel MiM: tudi zaradi erotičnih zabav, ki jih že dve leti v povezavi s slovitim Skirt Clubom pripravljajo ekskluzivno za ženske, ki "želijo eksperimentirati z drugimi ženskami", poroča madridski AS.

Pablo Zabaleta se je v izjavah spominjal skupnih dni v Barceloni, ki jih je preživel v družbi rojaka Lionela Messija. Z njim sicer nikoli ni zaigral, razen seveda v reprezentanci, saj je v katalonski metropoli nastopal za velikega nasprotnika FC Barcelone, Espanyol, zdaj 33-letni branilec londonskega West Ham Uniteda pa se z veseljem spominja obdobja med letoma 2005 in 2008.

"(San Lorenzo, op. a.) me je prodal Espanyolu v Barcelono, zato sva se z Messijem znašla v istem mestu. Imeli smo veliko prostega časa in šli velikokrat ven jest," se je spominjal Zabaleta. "Po navadi je jedel in nemudoma zaspal. Kupil je hišo zunaj Barcelone v Castelldefelsu, prelepo hišo v gorah. A imel je tudi stanovanje v središču mesta. Šli smo jest, sedli v avto, on pa je zaspal. Vprašal sem ga: 'Leo, preden zaspiš, kam naj te odpeljem?' je za Daily Mail povedal izkušeni Argentinec.

"'Do moje hiše v Castelldefels,' mi je dejal in zaspal. Ko smo prišli do njegove hiše, sem Lea zbudil, on pa je rekel: 'Ne tukaj! Rekel sem ti, da do moje druge hiše!' Odgovoril sem: 'Ne, ne ... ni pomembno. Lahko spiš tukaj zunaj. Tega mi ne moreš storiti!'"

80 milijonov evrov talenta na sovoznikovem sedežu
A se je Zabaleta kljub temu omehčal, dvakratni osvajalec angleškega naslova v Premier League z Manchester Cityjem se je namreč zavedal, da na sovoznikovem sedežu sedi zelo dragocen "tovor".

"Seveda sem ga odpeljal nazaj! V avtu sem imel na sovoznikovem sedežu 80 milijonov evrov talenta ..." je priznal Zabaleta.

ZABALETA

MESSI

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Johnny_J
18. 10. 2018 14.22
+10
Sta že dva, čakamo še ledzota, da bo imel manjšo vrsto za sladoled in avtohtonega Slovenskega pirata, ki se baje ne piše na ič, samo ga malo hebe jezik...večni lovec crnobradceve skrinje, človek z ogromno znanstveno fantastično domišljijo pirat jakec-karlo. Samo da mu njegov m3 vžge v njegovi hiši ki zgleda kot sultanova v Grosuplju.
DirtySanchez
18. 10. 2018 13.31
-24
ne moraš verjeti... o tem malem škratu si kar neke zgodbe zmišljujejo, samo da se piše o njemu.... groza
Maxx365
18. 10. 2018 15.38
+12
spet žališ Messija z neprimernimi vzdevki?
ehjaehja
18. 10. 2018 15.40
-17
to pa je oko za oko zob za zob,če se žali Ronalda logično da se bo tudi messija.
Kollerik
18. 10. 2018 16.10
+14
saj ga ne žali....samo podzavestno se maščuje svojemu fotru, ki ga ne pozna.... :))
Kollerik
18. 10. 2018 16.12
+6
..rohr maherja ne žalimo, temveč mu poklanjamo ustrezno priznanje njegovemu liku, zlasti pa njegovemu delu... :)
ehjaehja
18. 10. 2018 13.19
-12
WAU zelo zanimiva zgodba.
dark horse
18. 10. 2018 12.34
+4
Čakajo na portalu ženska.si na kakšen članek o njihovem vodji Cr
Johnny_J
18. 10. 2018 12.37
+10
Johnny_J
18. 10. 2018 12.23
+8
Hahaha, zdaj pa počakajmo na izjave vodilnih klovnov na strani štala.si