Nogomet

Zaho še (najmanj) pet let v Mariboru

Maribor, 16. 10. 2008 15.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekdanji slovenski nogometni zvezdnik, ki je zdaj športni direktor vodilnega slovenskega prvoligaša Maribora, bo na tej funkciji ostal še najmanj do leta 2013.

NK Maribor
NK Maribor FOTO: Jani Dolinšek

Prvo mesto, ustrezna selekcija, prava kemija med igralci in trenerjem. Razlogov za zadovoljstvo s strokovnim delom v Ljudskem vrtu ne primanjkuje in uprava vijoličastih je želela takoj prepričati športnega direktorja, naj ima v klubu dolgoročnejše načrte. Zlatko Zahovič je sprejel izziv in ostaja športni direktor do leta 2013. "Tako kot v preostalih primerih smo se tudi v tem potrudili predčasno urediti zadeve. Zlatko je podaljšal sodelovanje in po novem dogovoru mu pogodba poteče 31. julija 2013. Zelo sem vesel, da smo se dogovorili. Uprava se nikdar ni vmešavala v športne odločitve, trenutni položaj na lestvici in kemija v moštvu kažeta, da smo ravnali pravilno," je na novinarski konferenci novico razkril poslovni direktor kluba Bojan Ban.

NK Maribor
NK Maribor FOTO: Jani Dolinšek

"Najprej bi se rad zahvalil za veliko zaupanje, ki sem ga deležen s strani vodstva kluba. Seveda nisem niti za trenutek razmišljal, da ne bi sprejel velike ponudbe v smislu odgovornosti, kajti delo športnega direktorja NK Maribor ne pomeni le velike časti, ampak tudi veliko odgovornost. Ob tej priložnosti bi rad dodal, da smo šele na začetku dela in začrtane poti. V tem letu in pol smo naredili ogromno, nadaljevanje sledi. To ne bi bilo mogoče brez prizadevnega dela vseh v klubu. Upam, da nam bo še naprej uspevalo izpolnjevati cilje in bo klub nadaljeval predviden razvoj," je ob podaljšanju sodelovanja s klubom povedal Zahovič.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BREZA13
17. 10. 2008 10.08
ZAHO-DA SE NE BOŠ USRAL PRI DVIGANJU POKALA VSAKO LETO!!!!AMPAK AVTOBUS JE PA LEP.ZAHO-PROSIM TE-BODI ŠOFER, ALI PA VSAJ KONDUKTER!!!DAJMO VIJOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
evadejan
16. 10. 2008 18.57
Zaho legendo! Letos dvignes pokal z Mariborom! In drugo leto tudi. In naslednje leto spet....
marjanr
16. 10. 2008 18.41
to jaa samo da zaj v soboto domžale poknemo
no.32
16. 10. 2008 18.31
peddy
16. 10. 2008 18.19
to mi deli zaho.naslov gre v Mb.GO MARIBOR