Nogomet

Zidana ujezila vprašanja o 'golfistu' Balu: Upam, da je treniral

München, 01. 08. 2019 09.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Real Madrid je na poletnih pripravah le uspel vknjižiti prvo zmago po rednem delu in v tekmi za tretje mesto na turnirju v Münchnu premagal Fenerbahče (5:3). Po obračunu je bil trener "kraljevega kluba" Zinedine Zidane deležen številnih vprašanj o zvezdniku Garethu Balu, ki je ostal v Španiji, ujeli pa naj bi ga celo med igranjem golfa.

Zidane (na fotografiji) med zadnjo tekmo s Fenerbahčejem.
Zidane (na fotografiji) med zadnjo tekmo s Fenerbahčejem. FOTO: AP
Prestopni rok na Kitajskem se je zaključil in Bale tja ne more več oditi. Zdaj bo moral Real oziroma Valižanov agent Jonathan Barnett snubca poiskati nekje drugje, sicer bo nezadovoljni Otočan, ki ima še triletno pogodbo, ostal na Bernabeuu.

Zelo nejevoljen je bil Realov trener Zinedine Zidane kljub zmagi, ki jo je za konec Audijevega pokala vknjižilo njegovo moštvo v Münchnu. Kritike na svoj račun je kraljevi klub vsaj malce omilil s sicer ne preveč prepričljivo zmago nad Fenerbahčejem in Miho Zajcem, hat-trick je prispeval francoski napadalec Karim Benzema, a je zbrane španske medije v bavarski prestolnici bolj kot zmaga zanimala situacija problematičnega Garetha Bala.

Valižan, ki naj bi mu po zaslugi aktualnih delodajalcev v zadnjem hipu propadel donosen prestop v Jiangsu Suning, naj bi pred odhodom ekipe v München dejal, da so ga zadnji dnevi pogajanj preveč pretresli, zato je v dogovoru s trenerjem Zidanom in klubskimi veljaki ostal v Madridu. Vse lepo in prav, če ga ne bi španski mediji (domnevno) ujeli med partijo golfa, medtem ko je Real preboleval nedavni poraz s Tottenhamom ...

'Vsi imamo svoje zadolžitve'
"Balovo igranje golfa? Ne vem ... Tu sem z mojimi igralci. Tega ne morem komentirati. Upam, da je treniral. Mi smo tu in razmišljamo o ekipi," je uvodoma na Allianz Areni dejal Zidane in ob ponavljajočih se vprašanjih postajal vedno bolj nejevoljen. Kaj bo storil, če bo izvedel, da je namesto treninga v klubskem centru Bale igral golf, se je glasilo naslednje vprašanje.

"Bomo videli, ko se vrnemo. Nikomur ne bom preprečil česarkoli, vsi imamo svoje zadolžitve. Ne vpletam se v njegovo zasebno življenje. Tam je ostal, da bi treniral, to je storil," je nadaljeval Zidane in po novem vprašanju, ali se mu zdi Balovo igranje golfa izkaz nespoštovanja, jezno sklenil, "ne boste me postavili v položaj, v katerem si ne želim biti ... Lahko vprašate, a več od tega ne bom odgovoril."

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

apodgra
16. 08. 2019 17.14
+1
Ne ve niti to ,ta kar počne njegov igralec doma . Ostal doma , da bo doma treniral , morda v svoji spalnici . Nekdo je vendar bil zadolžen , da z njim doma opravlja vsako dnevne treninge ali je to moral kar sam. Če je bilo tako, potem ni čudno ,da je igral golf .
mmmmmmmnnnnnnmmm
01. 08. 2019 14.45
-2
Real madrid bale psg neymar.. Klubi ki uničili igralce.. Oboji pa spredaj na dresu piše emiratates
bmwgs
01. 08. 2019 11.36
+8
Ko je dal odločilni gol je bil pa dober.
resnicaosvobaja
01. 08. 2019 11.10
+5
Kaj bi treniral ? Manjše težave ima samo s putterjem
BobbyP
01. 08. 2019 10.19
-3
Kako že gre? Halal Madrid, ne? Hazard pa to. 😂😂😂
Lessihinav?ek
01. 08. 2019 10.41
+2
Sisli288
01. 08. 2019 12.09
-4
Ker na prvenstvenih tekmah bo pa 100x bols ne... priznaj si da je real v nekaksnem krcu
resnicaosvobaja
01. 08. 2019 12.36
+1
fihner
01. 08. 2019 13.14
+2