Nogomet

Zvezda bo s sezonskimi kartami obdarila zdravstvene delavce

Beograd, 27. 04. 2020 16.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometni klub Crvena zvezda se je odločil, da bo vsem zdravnikom in drugemu zdravstvenemu osebju iz bolnišnic za zdravljenje obolelih za koronavirusno boleznijo covid-19 v Srbiji podarila brezplačne sezonske vstopnice za prihodnjo sezono.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Crvena Zvezda jr vodilna ekipa srbske lige.
Crvena Zvezda jr vodilna ekipa srbske lige. FOTO: AP

Kot so sporočili rdeče-beli, gre zgolj za majhen znak pozornosti za vse, kar so storili za državo in srbski narod v času pandemije novega koronavirusa. "Kapo dol, priklon do tal in neizmerna hvaležnost za vse zdravnike in zdravstveno osebje v Srbiji, oni so današnji junaki. Njihovo strokovno znanje in požrtvovalnost med koronavirusno pandemijo je težko opisati z besedami in posebej nagraditi. Ne mislijo nase, delajo do zadnjega atoma moči, na stotine se jih je okužilo, nekateri so dali svoje življenje," v obrazložitvi svoje "donacije" srbskemu zdravstvu poudarja nogometni prvoligaš iz Beograda. "Vsaka covid-bolnišnica bo prejela pismo, kam naj se prijavijo zaposleni, ki želijo brezplačno sezonsko vozovnico," je dejal srbski prvak. Crvena zvezda bo pozneje obvestila vse zainteresirane zdravstvene delavce, ko bodo v klubu začeli postopek izdajanja sezonskih vstopnic, zagotovili pa bodo tudi posebno telefonsko številko za zdravstveno osebje o postopku izdaje. "V skladu s statutom kluba lahko sezonsko prepustnico izdamo le članom kluba. Zdravstveni delavci, ki so že v članski bazi, bodo imeli prednost pri tej akciji," sporočajo.

Zvezda je v času pandemije že donirala za nakup respiratorjev, pred nekaj dnevi pa je beograjski prvoligaš infekcijski kliniki podaril 4000 testov za testiranje okuženih s sars-cov-2.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bohinj je zakon
27. 04. 2020 17.42
+2
To že .........toda.........karte bodo verjetno veljavne šele kdaj?