Nogomet

Zvezdnika PSG-ja oropali v hiši bivšega brazilskega zvezdnika Ronalda

Ljubljana, 30. 06. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Marco Verratti in njegova izbranka, manekenka Jessica Aidi, sta želela kar najbolje izkoristiti poletne počitnice na Ibizi. Zvezdnik PSG-ja je tako med množico nogometnih zvezdnikov, ki so po naporni nogometni sezoni to poletje za svojo počitniško destinacijo izbrali Ibizo. Med njimi sta tudi Lionel Messi in njegov nogometni tekmec Cristiano Ronaldo, ki sta poletne počitnice preživljala na tem otoku. Toda poletno idilo Italijana je kmalu prekinila novica o domnevnem ropu, po tem, ko so vlomilci vlomili v njuno počitniško vilo. Zaljubljenca naj bi izgubila veliko svojih dragocenosti v vrednosti okoli 3 milijonov evrov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Italijanski reprezentant in zvezdnik francoskega velikana PSG-ja Marco Verratti je bil med počitnicami na španski Ibizi žrtev ropa. Kot sta poročala Diario de Ibiza in Le Parisien, se je incident zgodil, ko so bili Italijan in njegova družina v nedeljo zvečer zunaj na večerji, rop pa je sicer Verratti prijavil v ponedeljek zjutraj. Ko so se vrnili domov, v vilo, ki je v lasti nekdanjega brazilskega superzvezdnika ter bivšega igralca Interja Ronalda, so ugotovili, da naj bi vlomilci odtujili nakit, ure ter gotovino v vrednosti okoli 3 milijonov evrov. The Sun poroča, da je hiša, v kateri sta zaljubljenca stanovala, v mestu Cala Jondal na jugu Ibize. V času ropa v hiši sicer ni bilo nikogar, vidnih pa ni bilo nikakršnih sledi nasilnega vloma. 

Največji del plena naj bi bila sicer Verrattijeva luksuzna zbirka ur. Policija zadevo še preiskuje, dejstvo pa je, da naj bi šlo za dobro organiziran rop, uspelo jim je onemogočiti izpopolnjen varnostni sistem. Pri takšnih zadevah se vedno poraja vprašanje, zakaj zvezdniki sploh "potrebujejo" vse omenjene zadeve s seboj v tujini oz. na počitnicah. Igralci Paris Saint-Germaina so sicer že bili tarče takšnih dogodkov, med njimi Angel Di Maria ter nekdanji branilec Rome Marquinhos. Verratti je skupaj s svojo izbranko še vedno na poletnih počitnicah, preden naj bi se v ponedeljek, 4. julija, pričeli pripravljalni treningi PSG-ja.

Število ropov je to poletje v porastu, zvezdnik RB Leipziga Dani Olmo je prav tako izgubil 30.000 evrov vredno uro znamke Rolex, in sicer v nasilnem napadu v španski Valencii v začetku junija. V incidentu naj bi bil lažje poškodovan njegov brat.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gregggegg2
30. 06. 2022 08.55
+2
pa niti to verjetno ni…bi kr reku da so imel ključ in poznanstva na zavarovalnici
Maxx365
30. 06. 2022 08.06
+5
To ni rop, to je velika tatvina. Verattija v času tatvine namreč ni bilo doma, niso ga napadli ali mu grozili z orožjem, da bi lahko govorili o ropu.
Vladimir.Krutov
30. 06. 2022 09.30
+0