Odbojka

Odbojka je doma na Kanalu A

Ljubljana, 11. 06. 2024 10.53 | Posodobljeno pred 5 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pred nami je vrhunec odbojkarske Lige narodov. Osem najboljših reprezentanc sveta prihaja v Stožice, kjer bodo od 18. do 23. junija vse oči uprte v slovensko reprezentanco. Prvič v zgodovini se utegnejo uvrstiti na olimpijske igre, vsi skupaj pa se zavedajo, da brez podpore s tribun ne bo šlo. Neposredni prenosi z bogatim studijskim programom vas čakajo na Kanalu A.

Komentator prvenstva bo novinar Matic Flajšman, ki ima s komentiranjem dogajanja na odbojkarskem parketu že precej izkušenj, a hkrati priznava, da ob uspehih Slovencev težko zadržuje svoja čustva. "Največji izziv pri komentiranju odbojke je zdržati tekmo od začetka do konca. Posebej, ko igrajo naši, ker smo takrat ponavadi priča razburljivim zaključkom. Dolgi nizi, ogromno emocij, včasih je med zahtevnimi igrami, še posebej, ko Slovenci zmagujejo, kar težko zadrževati solze," pred začetkom tretjega turnirja Lige narodov v Stožicah pravi Flajšman.

 Strokovni komentator Jasmin Čuturić: "To bo nova priložnost za naše fante, da se pokažejo slovenskemu občinstvu, hkrati pa bodo na svoj račun prišli tudi gledalci pred televizorji. Ti fantje namreč leta garajo za največji cilj vsakega športnika: to je nastop na olimpijskih igrah. Polne Stožice in glasni navijači so lahko del te zgodbe!"

Matic Flajšman bo v vlogi komentatorja pospremil zadnje nastope slovenskih odbojkarjev v letošnji izvedbi Lige narodov.
Matic Flajšman bo v vlogi komentatorja pospremil zadnje nastope slovenskih odbojkarjev v letošnji izvedbi Lige narodov. FOTO: 24ur.com

S parketa vas bosta pozdravila Sanja Modrić in Tadej Vidrih. "Kako neverjetno je vzdušje v Stožicah, ko igra slovenska odbojkarska reprezentanca, sem lahko sama doživela leta 2019. Še vedno sem prepričana, da bi naši odbojkarji osvojili zlato medaljo, če bi tisti finale igrali pred domačimi navijači. Letos imajo Slovenci izjemno priložnost, da odbojkarje na domačih tleh pospremijo na olimpijske igre," pravi Sanja Modrić.

Dolgoletni strokovni komentator odbojkarskih prenosov na Kanalu A Jasmin Čuturić
Dolgoletni strokovni komentator odbojkarskih prenosov na Kanalu A Jasmin Čuturić FOTO: 24ur.com

Evforično bo zagotovo tudi pred stadionom, navijači so tisti, ki športni dogodek spremenijo v nacionalni spektakel. Navijaške občutke bo lovila novinarka Barbara Bašić, ki se ji ob spominu na preteklo prvenstvo v Stožicah naježi koži. "Pripadnost teh fantov je izjemna. Povezanost med ljudmi, ki jo ustvarijo naši odbojkarji, pa res nalezljiva. To veselje, energijo in ponos lahko doživite tudi sami – na tribunah ali pred zasloni!"

Sanja Modrić bo še enkrat več v svojem slogu povezovala studijski del pred, med in po vsaki tekmi slovenskih odbojkarjev v ljubljanskih Stožicah.
Sanja Modrić bo še enkrat več v svojem slogu povezovala studijski del pred, med in po vsaki tekmi slovenskih odbojkarjev v ljubljanskih Stožicah. FOTO: 24ur.com

Na Kanalu A nas torej zagotovo čakajo športni presežki. "Ti fantje so res posebni, gre za športnike, ki dokazujejo, kako povezan je treba biti, če želiš biti uspešen. Tudi ko so najbolj na tleh, imajo ob sebi nekoga, ki ekipo takoj poveže nazaj v celoto in to prinaša vrhunske rezultate. Res se veselim," še zaključuje Flajšman.

Vse to in še veliko več vas čaka tudi na naši spletni strani, kjer bo novinarka Nina Mihalič za vas delila utrinke s Stožic.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Wild west
11. 06. 2024 20.55
-1
Cenzura je bla in bo v službi režima,žal😉
Finfer
11. 06. 2024 19.39
+0
Pa kaj niso podrli stožice ker je črna gradnje oziroma zgrajena z nakradenim denarjem ????
Emil Gyöfi
11. 06. 2024 15.10
+10
Vem da ta komentar ne spada sem, ampak cenzura komentarjev na Romsko nasilje presega vse meje demokracije. To je DIKTATURA😡😡😡😡😡SRAMOTA ZA DRUŽBO. ŠČITIJO BARABE.
INAZ
11. 06. 2024 14.08
-4
Baje so že uvrščeni na OI. Bomo gledali in navijali. 🇸🇮💪🇸🇮
gullit
11. 06. 2024 14.14
+12
Niso še. Smo pa blizu, drži .Slovenija 335 pik, Italija 369 so pred nami, Argentina 302, Srbija 251,6, Kuba 250,6. Vsi v Stožice. Igramo ravno z najhujšimi konkurenti. Dajmo fantje.
micka8
11. 06. 2024 12.40
+8
luzerski kanal A. za prenos tekem Dallasa pa ni kesa….
bodočipartizan
11. 06. 2024 12.02
+13
končno bo nekdo prenašal tekme naše najboljše ekipe!!! Pri nogometaših nas pa posiljujejo še z njihovimi treningi, zajtrki, pričeskami 🤮
Wild west
11. 06. 2024 11.56
+19
Mislim da bi Naši odbojkarji zaslužili dosti večjo pozornost glede na uspehe napram našim nekaterim ostalim skupinskim športom🤫
Filip75
11. 06. 2024 11.51
+21
Če je odbojka doma na Kanalu A, kje ste bili pa prejšnih 8 tekem??