Odbojka

Oranžni zmaji z novimi okrepitvami

Ljubljana, 06. 07. 2021 09.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V taboru aktualnih slovenskih odbojkarskih podprvakov pozdravljajo novo igralsko okrepitev. Na položaju sprejemalca se ljubljanski ekipi ACH Volley pridružuje 20-letni Nemanja Peruničić. Poleg nove okrepitve v klubu oranžnih zmajev prav tako na mestu sprejemalcev ostajajo Matej Kök, Jan Pokeršnik in Jure Okroglič.

Ljubljančani so letos ostali brez državnega naslova, ki je romal v Maribor.
Ljubljančani so letos ostali brez državnega naslova, ki je romal v Maribor. FOTO: Aljoša Kravanja

Nemanja Peruničić lahko igra tako na mestu sprejemalca kot tudi na mestu korektorja, kar daje igralski zasedbi oranžnih zmajev še dodatno širino in možnost kombinacij. V dosedanji karieri je Peruničić zastopal barve Budućnosti iz Podgorice, prav tako pa je že leta 2019 s črnogorsko reprezentanco nastopal na evropskem prvenstvu, ki se je med drugim odvijalo tudi v Sloveniji. Ob sklenitvi sodelovanja je 198 cm visoki Peruničić za klubsko spletno stran povedal: "Navdušen sem ob sklenitvi sodelovanja s tako renomiranim klubom, kot je ACH Volley. Lahko bi rekel, da so se mi uresničile sanje. Gre za moj prvi klub v tujini, ki pa je zelo organiziran, tako da si ne bi mogel želeti boljšega okolja. Tudi ekipa, sestavljena za naslednjo sezono, je močna in bo konkurenčna v vseh tekmovanjih."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Misli ob podaljšanju sodelovanja z ACH Volley Ljubljana je sklenil tudi 24-letni Matej Kök, za katerega bo naslednja sezona tretja v oranžnem dresu: "Po rezultatsko manj uspešni lanski sezoni je motivacija v naslednji sezoni še toliko večja. V ekipi je kar nekaj novih obrazov, s katerimi bomo naredili vse, da vrnemo lovorike v Ljubljano." S prihodom mladega Peruničića in podaljšanjem sodelovanja s tremi oranžnimi zmaji je ekipa ACH Volley Ljubljana sestavila jedro igralcev, s katerimi ima klub, kot trdijo na uradni spletni strani, visoke cilje v prihajajoči sezoni.

Koronavirus pasica nova
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.