Drugi športi

Adžić: Skušali bomo narediti vse, da bo konec drugačen

Ljubljana, 09. 02. 2024 18.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Rokometašice Krima Mercatorja v soboto čaka zadnje gostovanje v skupinskem delu letošnje izvedbe lige prvakinj. Na Danskem, natančneje v Esbjergu, se bodo ob 17.55 pomerile proti drugouvrščeni ekipi na lestvici. Tekmo boste lahko spremljali na VOYO.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Varovanke Jesperja Jensena so v tej sezoni pri devetih zmagah, trikrat pa so morale premoč priznati tekmicam. Med drugimi tudi Krimovkam, ki so jih ugnale v 2. krogu najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja. V Areni Stožice se je takrat srečanje končalo s končnim izidom 33:27. Od Dank, ki pred zadnjima dvema krogoma zasedajo visoko drugo mesto v skupini B, so bile v tej sezoni boljše še rokometašice norveškega Vipersa in francoskega Metza.

"Na minuli tekmi proti Ikastu nismo izgubljali preveč časa. Stremimo namreč k temu, da več časa igramo na najvišji možni ravni – tega si v prihodnje želimo. Zavedamo se, da v soboto ne bo nič lažje. Domača tekma proti Esbjergu je bila ena naših najboljših v Stožicah, zato si želimo nekaj podobnega ponoviti. Kljub temu da so tekmice morda v mali rezultatski krizi, to še ne pomeni, da se ne bodo borile. Vsi poznamo skandinavsko mentaliteto," je pred tekmo povedala Tjaša Stanko.

Obračun med Esbjergom in Krimom Mercatorjem bo v soboto ob 17.55 mogoče spremljati na VOYO.

Sobotna tekma bo izredno pomembna za obe ekipi, igralke s severa Evrope se borijo za nove točke in neposredno uvrstitev v četrtfinale tega tekmovanja, Ljubljančanke pa se borijo za čim boljšo uvrstitev pred izločilnimi boji.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Esbjerg je vrhunska ekipa. Mi smo se s tekme proti Ikastu ogromno naučili. Naš pristop ni bil pravi. Po tekmi smo se pogovorili, da tega ne bi ponovili. V drugem krogu ekipa Esbjerga proti nam ni igrala v prvi postavi, zdaj so kompletni. Mi imamo trenutno nekaj težav. Ema Abina ima virozo in zagotovo ne bo potovala z nami, za Tatjano Brnović, ki se spopada s težavami z ramo, še ne vemo. Kljub vsemu bomo skušali narediti vse, da bo konec tekme boljši kot minulo soboto proti Ikastu," pa je dodal trener ekipe Dragan Adžić.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.