Drugi športi

Aleš Gorza brez tekem v Söldnu

Ljubljana, 17. 10. 2008 11.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski alpski smučar se je na kondicijskem treningu v Söldnu lažje poškodoval.

Aleš Gorza se je nemudoma vrnil v Slovenijo, kjer ga je danes zjutraj v ljubljanskem kliničnem centru že pregledal reprezentančni zdravnik Anže Kristan. Preiskave so pokazale, da gre za nategnjeno stransko križno vez v levem kolenu. Zaradi poškodbe čaka Gorzo od dva do tri tedne rehabilitacije. V prvem tednu novembra je predviden ponoven pregled pri zdravniku Kristanu, ko naj bi se na podlagi pregleda odločili, ali Gorza že lahko začne prosto smučati.

Aleš Gorza
Aleš Gorza FOTO: Reuters

Odločitev o njegovem odhodu na tekme v ZDA in Kanado bo tako sprejeta tik pred odhodom in po posvetovanju z vodstvom reprezentance in zdravniki, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije. "Včeraj mi je pri igranju nogometa noga nekako ostala zadaj. Ob gibu mi je v kolenu nekaj počilo in takoj sem začutil bolečino. Danes še čutim močno bolečino v levem kolenu in težko hodim. Sedaj moram tri dni povsem mirovati, potem pa lahko začnem z vajami za moč, vendar leve noge še ne smem preveč obremenjevati," je povedal Črnjan.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rok-cristiano
17. 10. 2008 15.21
škoda da te nav k bom šu v soden pa te nam mogu gledat!!!!!!!!!!!!!!!!!ŠKODA
saso999
17. 10. 2008 12.40
454329
17. 10. 2008 12.01
Želimo ti čimprejšnje okrevanje in povratek nazaj med športne kolege, navijamo zate !!!! iz Lenarta