Drugi športi

Bilbija: Pravočasno bom ozdravel!

Minden, 20. 12. 2011 16.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski rokometni reprezentant Nenad Bilbija se po poškodbi ahilove tetive leve noge vrača v domovino, kjer naj bi v kratkem začel rehabilitacijo. Prepričan je, da bo pripravljen za nastop na evropskem prvenstvu v Srbiji.

V četrtek bo znan ožji izbor rokometašev, na katere slovenski selektor Boris Denić računa v sklopu priprav na evropsko prvenstvo v Srbiji, prve treninge pod njegovo taktirko pa bo zagotovo izpustil član nemškega drugoligaša Mindna Nenad Bilbija. Zaradi težav s tetivo mora mirovati, hkrati pa bo zdravljenje poškodbe močno odvisno od uspešnosti terapij, ki ga čakajo ob vrnitvi v domovino. "Res gre za težave s tetivo, vendar evropsko prvenstvo še ni izgubljeno. Verjamem, da mi bo uspelo tetivo 'poceliti' pravočasno in reprezentanci pomagati na evropskem prvenstvu,“ je za 24ur.com povedal pozitivno nastrojeni Bilbija, za katerim so dobri meseci na nemški drugoligaški sceni.

Nenad Bilbija v letošnji sezoni blesti na nemški drugoligaški sceni.
Nenad Bilbija v letošnji sezoni blesti na nemški drugoligaški sceni. FOTO: GWD Minden

Minden bo na zimski premor odšel najverjetneje kot vodilna zasedba nemške 2. lige, z Bilbijo pa so v letošnji sezoni pridobili ravno igralca, ki lahko tudi zaradi svoje višine v vsakem trenutku strelja z velike razdalje. "Zadovoljen sem s formo in vse do poškodbe sem igral zelo dobro. Verjamem, da bodo težave s tetivo kmalu preteklost, potem pa upam, da se na igrišče vrnem še v boljši formi, kot sem bil pred težavami s tetivo,“ je še dodal 209 cm visoki športnik.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.