Drugi športi

Čarovnik Balić vendarle na SP?

Zagreb, 20. 10. 2008 16.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nastop rokometaša Ivana Balića na bližnjem svetovnem prvenstvu na Hrvaškem zaradi poškodbe ni več pod vprašajem.

Ivano Balić
Ivano Balić FOTO: Slavko Kolar

Rokometaš Zagreba CO Ivano Balić je pred začetkom letošnje sezone iz Portland San Antonia v Zagreb prestopil za neverjetnih 800 tisoč evrov. Organizator igre se v novi sezoni zaradi poškodbe še ni naigral, vodstvo kluba pa je posumilo, da so kupili poškodovanega igralca.

Po današnjem zdravniškem pregledu je slika bolj jasna. Eden najboljših rokometašev na svetu ne bo odšel na operacijo, saj zaenkrat ni potrebna. Tako je sklenil zdravniški zbor, zadolžen za Balića. "Ničesar nisem zamolčal vodstvu kluba. Za klube in reprezentanco sem vselej naredil vse. Menite, da bi igral na olimpijskih igrah, če bi vedel, da imam kronične težave s hrbtenico,“ je za jutarnji.hr povedal član Zagreba CO.

Zdravniki so rokometašu predpisali nekaj posebnih terapij, v prihodnje pa naj bi se posluževal tudi alternativnih načinov zdravljenja. To pomeni, da njegov nastop na svetovnem prvenstvu, ki ga bodo gostili ravno naši južni sosedi, zaenkrat ni vprašljiv.


SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

imocan
21. 10. 2008 08.09
itak če imate kompleks manj vrednosti pa se obremenjujete s hrvati.prvo počistite pred svojim pragom...
operater
20. 10. 2008 18.40
pa kaj mene ta hrvat zanima... madona, na tej strani je tretina novic iz hvaraške...če pa pogledamo njihovo stran 24 sat???? bi sklepal, da slovenije sploh ni....
e-bulldog
20. 10. 2008 18.32
Balić the legend!