Drugi športi

Celjski dres po Alvaru Načinoviću oblekel še njegov sin Veron

Celje, 01. 06. 2020 13.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hrvaški krožni napadalec Veron Načinović je podpisal triletno pogodbo s Celjem Pivovarno Laško, so na klubski spletni strani potrdili aktualni državni prvaki. Dvajsetletni in 203 centimetre visoki Hrvat je sin nekdanjega hrvaškega reprezentanta in igralca celjskega kluba Alvara, ki je v knežjem mestu igral med letoma 1993 in 1998 ter 1999 in 2001.

Rokometaši Celja (na fotografiji) so dobili novega soigralca.
Rokometaši Celja (na fotografiji) so dobili novega soigralca. FOTO: Aljoša Kravanja

"Zelo sem vesel, da prihajam v Celje. To je korak naprej v moji karieri, zato bi se rad zahvalil vsem v Zametu in tudi reprezentanci, ki so me do zdaj trenirali in mi pomagali na moji športni poti," je uvodoma dejal hrvaški krožni napadalec Veron Načinović. "V Celju pričakujem vse najboljše, ne želim pa prehitevati in napovedovati prihodnosti. Potrebno se bo dokazovati na igrišču, dati vse od sebe in delovati v dobro ekipe. Vem, da bodo pričakovanja velika, saj je tu igral tudi moj oče, ki je pustil neko sled. Vesel sem, da bom lahko tudi sam tu, vseeno pa ne bi delal preveč primerjav, saj govorimo o povsem različnih časih in obdobjih," je dodal Načinović.

Alvaro Načinović (z žogo) na tekmi z Rusijo v dresu hrvaške reprezentance. Ustavlja ga Sergej Pogorelov.
Alvaro Načinović (z žogo) na tekmi z Rusijo v dresu hrvaške reprezentance. Ustavlja ga Sergej Pogorelov. FOTO: AP

"Želim narediti odlično klubsko kariero in Celje je vsekakor sredina, kjer lahko dosežem veliko. Tu so odlični igralci, trenerji in razmere za delo, da se lahko dosegajo rezultati v skladu s pričakovanji. Bil sem že tu na tekmah lige prvakov in komaj čakam, da bom lahko dodal svoj del in zaigral skupaj z bodočimi soigralci," je na koncu dodala najnovejša okrepitev celjske ekipe.

Načinović je bil doslej član reškega Zameta, igra pa na istem položaju kot njegov veliko bolj znani oče Alvaro Načinović, ki je v dresu hrvaške reprezentance slavil na poletnih olimpijskih igrah v Atlanti 1996, v dresu nekdanje Jugoslavije pa osvojil bronasto na poletnih olimpijski igrah v Seulu 1988. Na igrah v Južni Koreji sta tedaj nastopila tudi kasnejša slovenska reprezentanta Iztok Puc in Rolando Pušnik ter nekdanji selektor slovenske izbrane vrste, sicer Črnogorec Veselin Vujović.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Walter Pravicek
02. 06. 2020 08.56
Moj" komšija"-tako on sebi pravi obiskuje rokometne tekme,a mu gre v "nos",ko je skoraj cela ekipa z igralci iz bivše skupne države:morali bi imeti prevajalca,če trener nekaj pojasnjuje na tv,igralci ga itak zelo razumejo z njegovimi izrazi, sexsualnimi kletvicami.Uboge matere!Se spomnim,da je GOSPOD DANEU prenehal z igro,ko mu je soigralec iz juga Jugoslavije besedno j---mamo..,Ti pa kakor kateri.Nobene lepe kulture po slovensko!
Jokam katero sliko ste objavili, Slavko Goluža aka Alvaro Načinović 🤣🤣🤣