Drugi športi

Dončić s Santorinija šefu Cubanu obljubil izklesane trebušne mišice

Dallas, 07. 06. 2019 16.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Luka Dončić preživlja dopust na grškem otoku Santorini, a ima precej časa, da se zna pošaliti na družbenih omrežjih. Tokrat je izkoristil zapis enega od ameriških novinarjev in si privoščil lastnika franšize Dallas Marca Cubana. Temu je s plaže na Santoriniju ’obljubil’ izklesan trebušček ob prihodu v ZDA.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Slovenski košarkar Luka Dončić te dni preživlja dopust v Grčiji, a ima ob gledanju Realovih tekem tudi precej časa, da se zna pošaliti na družbenih omrežjih. Novinar Dallas Morning News Brad Townsend je na Twitterju zapisal, da lastnik franšize Dallas Mavericks Mark Cuban pravi, da je Dončić trenutno nekje na barki, a da je bil v Dallasu pred približno dvema tednoma.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Prišel je in delal z našim glavnim trenerjem Rickom Carlisleom. Pravzaprav sem videl en trebušni kvadratek, tako da je zagotovo to bil korak v pravo smer," je dodal 60-letni šef Mavericksov. Samo en trebušni kvadratek, je novinar zbodel Cubana? "Mogoče sta bila dva. A zagotovo je v precej boljši formi," je zatrdil Cuban. Spomnimo: Dončić je bil ob prihodu v ligo NBA, kjer se je nato tako zelo izkazal, pogosto označen za 'predebelega' in prepočasnega. No, govorice so hitro poniknile, ko je začel navduševati v dresu Dallasa in čez noč postal prva violina franšize. Zavoljo izjemne debitantske sezone je glavni favorit za prejem nagrade novinec leta, ki bo podeljena 24. junija v Los Angelesu. 

DONČIĆ

Dončić, ki uživa na dopustu v Grčiji skupaj s punco Anamario Goltes, pa se je na račun objave novinarja pošalil le slabo uro po zapisu. "'Six-pack' pride kmalu," je zapisal Dončić in zraven dodal precej emotikonov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Uporabnik1211614
07. 06. 2019 21.48
-4
A je ta trener gej 😁
janezpodre
07. 06. 2019 19.29
+15
Mal nej paz na sonce, Cuban ne mara ofarbanih.
Robert Schimitz
07. 06. 2019 18.57
+2
wertex
07. 06. 2019 17.41
+23
A lukec ima trebuscek..kok je pa str, 3 leta?