Drugi športi

Grozi odpoved British Opnu v golfu

London, 02. 04. 2020 07.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po poročanju revije Golf Digest je zavoljo pandemije novega koronavirusa pod velikim vprašajem tudi letošnja izvedba 149. British Opna, ki bi se moral začeti 16. julija v klubu Royal St. George's v jugovzhodni Angliji. Ameriška revija, ki se sklicuje na neimenovane vire, je zapisala, da bi dokončna odločitev o tem lahko padla že v kratkem.

Shane Lowry
Shane Lowry FOTO: AP

V tem primeru bi turnir najvišje kakovostne in prestižne ravni v golfu doživel usodo slovitega teniškega turnirja v Wimbledonu. Prireditelji tradicionalnega tekmovanja v All England Clubu so letošnji turnir v sredo dokončno odpovedali, prvič po letu 1945.

Omenjena revija je zapisala, da sta druga večja letošnja turnirja v golfu, kot sta Masters v Augusti in PGA Championship v San Franciscu, doslej le prestavljena in nista odpovedana, kot to grozi British Opnu.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Invazija2020
02. 04. 2020 09.00
Se strinjam😂👌!
janezpodre
02. 04. 2020 08.45
-1
Pa, da ne boste zavedeni - tisti tip na naslovni sliki, ki si briše solzo, si jo briše, ker je zmagal, ne, ker bo letos odpovedano, na gornji sliki pa - res so pogoji za igranja golfa včasih težki, ampak je vseen boljše igrat golf, ko delat v rudniku.