Zmage

Iza Mlakar živi odbojkarske sanje

Novara, 16. 11. 2019 19.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Matic Flajšman
Komentarji
0

Slovenska odbojkarska reprezentantka Iza Mlakar v letošnji sezoni nosi dres najboljše zasedbe na stari celini. Iz Maribora, kjer se je veselila naslova državnih prvakinj, se je preselila k Igor Gorgonzoli iz Novare, branilkam naslova zmagovalk Lige prvakinj.

Odbojkarica Iza Mlakar je v četrtek dopolnila 24 let. Korektorica italijanske Novare je tekmovalno leto začela sanjsko, nepričakovano zgodaj dočakala priložnost za dokazovanje in jo maksimalno izkoristila. A 20. oktobra je pri doskoku stopila na nogo kapetanki Christini Chirichelli in si poškodovala gleženj. Čeprav je sprva kazalo, da ni nič hujšega, je bilo po dodatnih preiskavah jasno, da bo z igrišč odsotna dlje, kot je zdravniška služba in klubska stroka z Massimom Barbolinijem (trener leta po izboru Evropske odbojkarske zveze) na čelu, pričakovala.

Iza Mlakar
Iza Mlakar FOTO: AGIL Novara

Športnica z Raven na Koroškem je prestala zahtevno rehabilitacijo, medtem izgubila mesto v udarni postavi, a odločena je, da se ekspresno vrne. Levičarka, ki se je ekspresno zlila z novim delovnim okoljem, se približuje formi, ki jo je krasila na začetku sezone. V Novari smo se z njo pogovarjali o teži dresa evropskih klubskih zmagovalk, o kakovostnem preskoku, ki ga prinaša selitev v Italijo, o tem, kdo ji pomaga pri vsakdanjih opravilih.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.