Drugi športi

Kapetanka Miša Marinček ostaja zadnja ovira za nasprotnice: 'Krim bo trd zalogaj za vse'

Ljubljana, 27. 03. 2018 16.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kapetanka RK Krim Mercator Miša Marinček bo tudi v naslednji sezoni branila ljubljanska vrata. To so nove dobre novice za tabor krimovk, potem ko je postalo jasno, da na Galjevico prihajata tudi izkušeni angolski strelki Azenaide Danila Jose Carlos in Magda Alfredo Cazanga.

Miša Marinček ostaja ena izmed stebrov obrambe Krima Mercatorja. Podaljšanje pogodbe z izkušeno igralko, "najboljšo strelko med vratarkami", kot so jo ob objavi novice označili v njenem klubu, je po mnenju vodilnih v klubu nov dokaz tega, da želijo v naslednji evropski sezoni narediti "še korak višje". To so pri Krimu dokazali že pred kratkim, ko so potrdili, da bosta v Ljubljani prihodnjo sezono igrali tudi Angolki Azenaide Danila Jose Carlos in Magda Alfredo Cazanga.

Miša Marinček.
Miša Marinček. FOTO: POP TV

"S trdno sredino in močnimi okrepitvami bo Krim Mercator v prihodnjo sezono vstopil s še višjimi cilji," sporočajo iz najtrofejnejšega ljubljanskega ženskega kolektiva. Marinčkova bo v kratkem magistrirala iz managementa, diplomirana ekonomistka pa je članica slovenske izbrane vrste od svojega 16. leta.

Krim je moj klub
"Pred svetovnim prvenstvom v Nemčiji je po več kot 100 nastopih sklenila reprezentančno pot in svoje mesto prepustila soigralki Amri Pandžić. Še bolj zavzeto se je posvetila delu v klubu, kjer, kot prva vratarka, svoje izkušnje in znanje rada prenaša tudi na svoje mlajše vratarske soigralke," sporočajo iz RK Krim Mercator.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Marinčkova, sicer tudi kapetanka Krima Mercatorja, je ob objavi novice povedala: "V klubu sem že osem let, zato vem, da je Krim moj klub, kjer smo skupaj doživljali vzpone in padce. V zadnjih sezonah smo zelo napredovali, kot ekipa rastemo. V klubu so izrazili željo za podaljšanje pogodbe in moja odločitev ni bila težka. Skupaj gojimo visoke ambicije in prepričana sem, da bomo v naslednji sezoni, z vrnitvijo poškodovanih igralk in novimi okrepitvami, znova trd zalogaj za vse ekipe širom Evrope."

Deja Doler Ivanović, članica IO Krima Mercatorja, je dodala: "V klubu smo izjemno veseli, da smo se z našo kapetanko dogovorili o nadaljnjem sodelovanju. Gre za izkušeno rokometašico, ki že dolga leta brani barve kluba, ter je s svojo osredotočenostjo in profesionalnim pristopom prava vodja naše mlade ekipe. Vsekakor nam bo z njo lažje doseči zastavljene cilje, še posebej na evropskem nivoju, kjer si želimo znova narediti korak višje. V klubu se še kako zavedamo, da je njen doprinos tako na igrišču, kot izven njega, neprecenljiv."

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.