Drugi športi

Krimovke pred spopadom z Dankami: V pravem času smo prišle v formo

Ljubljana, 02. 02. 2024 14.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Še samo tri tekme so ostale v skupinskem delu letošnje EHF lige prvakinj. To pomeni le še tri priložnosti za osvojitev dveh točk in povečanje svojega skupnega izkupička. Prva priložnost rokometašice Krima Mercatorja čaka že v soboto ob 18.00, ko bodo v Areni Stožice gostile danski Ikast. Prenos rokometnega spektakla na VOYO.

EHF Liga prvakinj: Krim Mecator Ljubljana – Ikast Handbold
EHF Liga prvakinj: Krim Mecator Ljubljana – Ikast Handbold FOTO:

Prvi medsebojni obračun v tej sezoni se je končal na zelo grenak način. Danke so takrat pred domačimi navijači zmago slavile s končnim izidom 33:32. Takrat je določala končnica, a v ljubljanskem taboru so prepričani, da je tokrat lahko drugače. 

Tatjana Brnović
Tatjana Brnović FOTO: Luka Kotnik

"Od naše zadnje medsebojne tekme se je precej spremenilo," pred rokometnim spektaklom v Stožicah sporoča Tatjana Brnović.  "Me smo bolj uigrane, bolj se poznamo med sabo," je še dejala črnogorska krožna napadalka, ki je prepričana, da bodo Ljubljančanke tako taktično in fizično kot tudi mentalno pripravili na spopad z uglednimi nasprotnicami. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Za nami je več treningov in tekem, zato mislim, da smo precej močnejše. A tudi one so zelo kakovostne. Igrajo v močni ligi z vselej zahtevnimi tekmami. Pred sobotnim obračunom smo motivirane, saj smo v položaju na lestvici, kjer je vse odvisno od nas," je pred obračunom v Stožicah, ki ga bomo prenašali na VOYO, povedala 25-letna rokometašica iz Cetinja. 

Črnogorka se zaveda, da v preostanku rednega dela Lige prvakinj neposredni preboj v četrtfinale ni mogoč, bodo pa Ljubljančanke skušale izboriti čim boljše izhodišče pred dodatnimi kvalifikacijami za preboj v izločilne boje. "Mislim, da smo se v pravem času začeli vzpenjati v formi. To je dobra informacija pred ključnimi tekmami. Radi bi prišli čim višje in si tako olajšali delo v dodatnih kvalifikacijah."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Tone 12345
02. 02. 2024 16.23
Sem mislu da so se s finkami!