Drugi športi

Lewis Hamilton je bil primoran zavrniti filmsko vlogo s Tomom Cruisom

Ljubljana, 11. 08. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Lewis Hamilton je za Vanity Fair povedal, da je bil zaradi obveznosti, ki mu jih narekuje karavana Formule 1, primoran zavrniti ponudbo za nastop v uspešnici Toma Cruisa "Top Gun: Maverick". Sedemkratni svetovni prvak je bil nad to možnostjo sicer navdušen, saj je velik oboževalec izvirnika filma iz leta 1986.

Lewis Hamilton s svojim psom
Lewis Hamilton s svojim psom FOTO: The Sun

Sedemkratnemu svetovnemu prvaku so ponudili sodelovanje, da bi bil kot lovski pilot del tega kultnega filma, a je Lewis Hamilton dejal, da je sodelovanje moral zavrniti zaradi navzkrižja urnikov. "Sem perfekcionist. Enostavno ni bilo časa," je dejal. "Šlo je za najbolj vznemirljiv klic, kar sem jih kdaj imel. Sem dober prijatelj Toma Cruisa, je eden najprijaznejših ljudi, kar jih boste srečali. Pred leti me je povabil na enega izmed setov, nato pa sva s časom zgradila prijateljstvo. Ko sem slišal za novi del filmske uspešnice Top Gun, sem si rekel, moram ga vprašati, vseeno mi je, za kakšno vlogo gre, lahko tudi samo čistim v ozadju," se spominja.

Prijateljevanje je torej poskušal izkoristiti za preboj na velika platna. Začetno navdušenje pa je bilo zaradi precej natrpanega urnika postavljeno na stranski tir. Dirkač je spoznal, da bodo film snemali med večjim delom sezone Formule 1, kar pa ni bilo v skladu z njegovo željo po najboljših rezultatih. Dodal je, da je bil to "najbolj nadležen klic, kar sem jih kdaj opravil", ko je moral kasneje ponudbo zavrniti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Hamilton se bo sicer vendarle srečal z Bradom Pittom pri novem filmu Formule 1, pri katerem bo sodeloval kot producent. Film naj bi vodil režiser Top Guna: Maverick, Joseph Kosinski. Britanski dirkač je za Vanity Fair  še povedal, da je "še vedno na misiji", ko so ga vprašali o njegovi prihodnosti."Lagal bom, če bom rekel, da o nadaljevanju kariere nisem razmišljal. Še vedno obožujem vožnjo, še vedno je to velik izziv. Zato se mi res ne zdi, da bi jo moral kmalu opustiti." Dirkač Mercedesa se je sicer moral v tej sezoni zadovoljiti z slabšimi rezultati, njegov tekmec za naslov iz lanskega leta,  Max Verstappen pa je očitno na poti, da obdrži svojo krono.

Hamilton je med leti 2014 in 2020 osvojil šest naslovov prvaka, svojega prvega z McLarnom leta 2008. Lani je z Mercedesom podpisal novo dveletno pogodbo.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mr_cat
11. 08. 2022 09.49
Zadnjic je pisal, da ne vozi rad
bossanoga
11. 08. 2022 09.23
-1
Ko popularnost v F! in v svetu pada, pač s takimi "novicami" skrbi za samopromocijo. Ampak, mu ne bo nič koristilo.
Septična jama vseh jam
11. 08. 2022 09.01
+4
navadno imajo dirkači žene, otroke, družino... ... ta pa se slika v čudnih oblačilih in ima psa, za katerega se je odločil, da bo vegetarijanec... ... Verstappna je skoraj ubil v Silverstonu lani, sam pa jokca za vsak dotik... ... preseda mi že. in ko lani izgubil zlato pravljico, (karma!!!), deluje zdaj kot največja nesreča na svetu... upam, da kmalu odide.