Drugi športi

Lopez po zmagi okaral Fogninijevega trenerja: Si nekaj najbolj umazanega, kar sem videl v 20 letih

London, 02. 07. 2016 12.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Španski teniški igralec Feliciano Lopez se je v šestnajstino finala Wimbledona prebil po zmagi nad Fabiom Fogninijem s 3:2 v nizih, potem ko je kontroverzni Italijan že vodil z 2:0 v nizih. Lopeza je med tekmo zmotilo predvsem vedenje Fogninijevega trenerja Joseja Perlasa, kar mu je po stisku rok z glavnim sodnikom tudi povedal.

Lopez jih je napel Joseju Perlasu.
Lopez jih je napel Joseju Perlasu. FOTO: AP

"Si nekaj najbolj umazanega, kar sem videl v svoji 20-letni karieri. Kar počneš, je patetično," je nemudoma po koncu tekme drugega kroga Wimbledona Feliciano Lopez zabrusil Perlasu kar z igrišča. Španec je po zmagi dejal, da ga je po osvojenem tretjem nizu Perlas užalil. "Nikoli še nisem videl česa takega v mojem življenju," je pojasnil Lopez, ki pa ni želel v podrobnosti. "Ko sem osvojil tretji niz, sem si dal malce spodbude, in takrat je Perlas vstal in mi rekel nekaj, za kar nisem mogel verjeti, da je resnično izrekel meni," je ostal skrivnosten Lopez, ki je še dodal, da je bil ob izrečenih besedah Perlasa zelo šokiran. "Le gledal sem in razmišljal, da ne more biti res, da mi to govori. On pa je pristavil: 'Da, da, zdaj pa nimaš več česa reči?' Nikoli se mi še ni zgodilo, da bi me nasprotnikov trener žalil. To se mi je zdelo zelo grdo," je dejal Lopez, ki je pojasnil, da s Fogninijem na sveti travi nista imela nobenih težav. "Nič ni narobe med mano in Fabiom. Rekel sem mu le, da se to ne bi smelo dogajati, da me njegov trener ne bi smel žaliti." Italijan po tekmi sicer ni želel komentirati neljubega dogodka na sveti travi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.