20°C

Lora Klinc: Primoža nisem videla že od prve polovice avgusta

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
Matic Flajšman /T.Š. /
KOMENTARJI
69
Kolesarji bijejo zelo težko bitko ne le s kilometri, temveč tudi s pomanjkanjem druženja z bližnjimi. Srčna izbranka Primoža Rogliča Lora Klinc nam je danes v Franciji zaupala, da partnerja ’od blizu’ ni videla že od prve polovice avgusta. Več pa v spodnjem zanimivem pogovoru, ki ga je z Loro opravil Matic Flajšman.

"Zelo sem čakala zadnji teden Toura, zdaj pa smo kar naenkrat tu. Bliža se koncu, še zdaleč pa ni končan, danes bo ena odločilnih etap. Stresno je,"  je na začetku dejala Lora Klinc, ki kolesarsko karavano "zasleduje" z avtodomom. Brez dvoma je zelo zahtevno in tudi stresno spremljati napeto dogajanje na Touru skozi oči spremljevalcev, saj gre za veliko čustveno vpetost v dogajanje. Primožu Rogličuzelo dobro kaže pri razvrstitvi na dirki, saj je rumena majica že nekaj etap v njegovi "lasti".  

Vseeno pa se Primoževa partnerica  Lora in njegov sin Lev, ki je tudi poleg, niso družili že precej dolgo. "Stika ni, to moramo razumeti, jaz sem Primoža nazadnje videla v Tignesu na pripravah, to je bilo v prvi polovici avgusta. Po drugi strani se mi zdi prav, ker se je treba čim bolj izolirati, ker so veliko delali in so dobili priložnost, da lahko to pokažejo na cestah. Predvsem za malega je težko, ker ne more k njemu. Tega stika ni, vidim ga na cesti, ko gre mimo, včeraj mi je dal, skoraj vrgel, šopek iz avta, ko je šel mimo," je o trenutnem stanju, kar zadeva druženje, dejala Lora.

 

PREBERI ŠE
Sloviti prelaz Loze postregel s šovom: zmaga za Lopeza, Roglič drugi, Pogačar tretji

Vsi so navdušeni navijači, tudi Primožev sin, obenem pa težko čakajo, da se dirka konča, ko bodo lahko znova skupaj. Seveda bo slika popolna, če bo Primož tudi na Elizejskih poljanah nosil rumeno majico. "Lepo je, da prepozna očeta, mislim, da Primožu to ogromno pomeni, navija, mali vidi, ko smo vsi živčni, saj je hitro začel. Ko je bil star dva meseca, je šel na Vuelto, je pa kar težko, ker so mali otroci dovzetni za čustva in ker smo vsi živčni, ampak gre," je o tem, kako sinček spremlja dogajanje, dejala Primoževa srčna izbranka.