Drugi športi

Trenutek, ki so ga navijači Tampe težko čakali: Brady prvič kot Pirat

Tampa, 16. 06. 2020 19.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo ekipe Tampa Bay Buccaneers je na družbenih omrežjih delilo prve fotografije Toma Bradyja v novi opravi, potem ko je legendarni podajalec po skoraj dvajsetih letih končal sodelovanje z New England Patriotsi.

Brady (na fotografiji), ko je še nosil dres ekipe New England Patriots.
Brady (na fotografiji), ko je še nosil dres ekipe New England Patriots. FOTO: AP

Ko je Tom Brady podpisal pogodbo s Tampa Bay Buccaneersi, so si ga številni težko predstavljali v njihovem dresu, poroča USA Today. Od leta 2000 je namreč Brady nosil barve New England Patriotsov, v katerih je osvojil šest super bowlov in bil trikrat najkoristnejši igralec lige, v torek pa je napočil trenutek, ki so ga navijači floridskega kluba težko čakali. Brady si je na promocijskem fotografiranju nadel svoj novi dres in čelado s klubskim obeležjem ‒ piratsko zastavo. 

Drese so med premorom še dodatno preoblikovali in s tem zavrgli prve skice, ki so jih v javnosti predstavili aprila. Po tem, ko se je ekipi kot prost igralec pridružil Brady, so se namreč odločili za nekaj dodatnih sprememb v primerjavi z lansko sezono.

"*NI* zamenjava dresov," so na Twitterju ob galeriji fotografij legendarne št. 12 pripisali Buccaneersi:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bradyjevo prilagajanje na novo okolje je močno otežila pandemija novega koronavirusa, tudi njegov podpis pogodbe in predstavitev sta bila močno okrnjena in potekala brez (fizične) prisotnosti novinarjev oziroma navijačev. Brady je v treh mesecih le enkrat, vsaj javno, treniral s soigralci, saj skupinskih vadb na klubskih igriščih vodstvo lige NFL še vedno ne dovoljuje.  Brady se je s soigralci prejšnji mesec zbral na treningu v telovadnici lokalne srednje šole, kjer je nosil svetlo oranžen dres, še dodaja USA Today.

V ponedeljek so se trenerji kluba sicer prvič po ustavitvi vseh tekmovanj vrnili v klubske prostore. Nogometašem, če ne opravljajo rehabilitacije, še vedno ne dovolijo vstopa.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.