Drugi športi

Nadal in Murray potrdila sodelovanje na virtualnem turnirju

Madrid, 22. 04. 2020 06.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Konec meseca, med 27. in 30. aprilom, bodo organizatorji teniškega mastersa v Madridu namesto običajnega turnirja pripravili video tekmovanje na daljavo, ki se ga bosta med drugimi udeležila tudi Španec Rafael Nadal in Britanec Andy Murray. Skupaj bo sodelovalo po 16 igralcev in igralk na playstation 4, ki bodo igrali na svojih domovih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nastopili bodo še Američana Frances Tiafoe in John Isner, Belgijec David Goffin, Argentinec Diego Schwartzman, Francoza Gael Monfils in Lucas Pouille, Italijan Fabio Fognini, Španec David Ferrer in Rus Karen Kačanov, tem so se na koncu pridružili še Nemec Alexander Zverev, Japonec Kei Nishikori in Avstrijec Dominic Thiem, so sporočili španski organizatorji.

Rafael Nadal in Andy Murray
Rafael Nadal in Andy Murray FOTO: Reuters

Na ženskem delu tekmovanja se bodo pomerile Ukrajinka Jelina Svitolina, Nizozemka Kiki Bertens, Nemka Angelique Kerber, Američanka Madison Keys, Kristina Mladenović iz Francije, Španka Carla Suarez, Belorusinja Viktorija Azarenka, Britanka Johanna Konta, Belgijka Fiona Ferro in Kanadčanka Eugenie Bouchard. Preostale v moški in ženski konkurenci bodo še sporočili.

Teniški združenji ATP in WTA sta v začetku tega meseca objavili, da tenisa na profesionalni ravni ne bo vsaj do 13. julija. Turnir v španski prestolnici je bil previden v začetku maja, izkupiček iz virtualnega tekmovanja pa bo namenjen tistim igralcem, ki so se zaradi odpovedi turnirjev znašli v hudi finančni stiski.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

zelopameten
22. 04. 2020 10.49
+2
Kako imajo lahko igralci stroške, če je pa turnir odpovedan? Kvečjemu prišparali bojo ker jim ne bo treba it nikamor..
Trend01
22. 04. 2020 08.58
-6
MotoGP virtualno, F1 virtualno, tenis virtualno, baje tudi NBA. Menda tudi nogomet... Pa kam gre ta svet? Je čedalje bolj otročji? Ven na sonce, na zrak, v gozd..