Drugi športi

Okrepitvi za Đokovićev turnir: Čilić in Ćorić prihajata v Zadar

Zadar, Beograd, 26. 05. 2020 18.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hrvaška teniška igralca Marin Čilić in Borna Ćorić sta potrdila, da bosta igrala na teniškem turnirju fundacije Novaka Đokovića, ki bo v poletnih mesecih poleg Srbije, Bosne in Hercegovine ter Črne gore obiskal tudi Hrvaško.

Ćorić (na fotografiji) ima po mnenju Đokovića potencial, da se prebije med najboljših pet igralcev v karavani.
Ćorić (na fotografiji) ima po mnenju Đokovića potencial, da se prebije med najboljših pet igralcev v karavani. FOTO: AP

Novak Đoković se je prek družbenih omrežij zahvalil Marinu Čiliću in Borni Ćoriću, ki se bosta na tako imenovanem Adria Touru pridružila Nemcu Alexandru Zverevu, Avstrijcu Dominicu Thiemu in Bolgaru Grigorju Dimitrovu. Prvi turnir bo med 13. in 14. junijem gostil Beograd, program pa se bo po nadaljeval v Zadru ter nato obiskal še Banjaluko in Črno goro in se končal z ekshibicijskim dvobojem Đokovića in Damirja Džumhurja v Sarajevu. Čilić, zmagovalec OP ZDA leta 2014, naj bi s 23-letnim rojakom nastopil v domačem Zadru.

"Zahvaljujem se Marinu in Borni za priključitev turneji, brez da bi zahtevala finančno nadomestilo," je zapisal Đoković, 17-kratni osvajalec naslovov na velikih slamih, ki je do prekinitve sezone na 18 dvobojih zabeležil ravno toliko zmag. "Oba poznam že dolgo in sta izvrstna fanta, smo dobri prijatelji in res se veselim, da se bomo srečali v Zadru. Marin je eden najboljših igralcev vseh časov iz teh koncev sveta, medtem ko ima Borna potencial za preboj med prvo peterico v moški karavani ATP," je dodal 33-letni Beograjčan, ki je rojstni dan proslavljal pred slabim tednom.

Zadnja turnirja bi morala gostiti Črna gora ter Bosna in Hercegovina, a je na ponedeljkovi novinarski konferenci v Beogradu Đoković priznal, da je vse odvisno od del na prizoriščih, ki jih morda ne bodo pravočasno zaključili.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Doberman1010
26. 05. 2020 20.49
+1