Drugi športi

'Omotični' Kyrgios Murrayu: Boljši si od Đokovića, o Nadalu pa ...

Canberra, 16. 05. 2020 20.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kontroverzni avstralski teniški igralec Nick Kyrgios znova 'blesti'. Tokrat je prevzel vlogo spraševalca v virtualnem pogovoru z Andyjem Murrayem, v katerem si je med drugim dal duška tudi z zaužitjem lepega števila kozarčkov vina, za katerega pravi, da je vzbudil njegovo pozornost v obdobju karantene. Obenem pa ni mogel mimo Novaka Đokovića, Rafaela Nadala, Dominica Thiema ...

Nekako v tem vrstnem redu se je sicer nadarjeni Nick Kyrgios v Instagramovem pogovoru z izkušenim Škotom Andyjem Murrayem lotil kolegov s teniških igrišč. Čeprav ga je Murray nekajkrat vljudno opozoril naj raje zamenja temo, si je v Canberri rojeni teniški igralec dal precejšnjega duška v obrekovanju določenih zvezdnikov tega športa.

Uvodoma je beseda stekla o Avstralčevem spoštovanju do precej izkušenejšega kolega, ki je zaradi vse večjih zdravstvenih težav v zadnjih nekaj letih resno razmišljal o predčasnem zaključku teniške kariere. "Vedno sem te spoštoval bolj kot druge. Zame si boljši igralec od Novaka Đokovića, čeprav je on številka ena na ATP lestvici. Če omenim Rafaela Nadala in primerjam njegove povratne udarce s tvojimi na moj začetni udarec, so bili tvoji neverjetno dobri. Tako dobri, da sem vedel, da bom v nadaljevanju te igre težko prišel do točke. Ti se nisi ustrašil mojih močnih začetnih udarcev, medtem ko je imel Rafa (Rafael Nadal, op. p.) z njimi nemalokrat ogromno težav. Škoda, da ti ni uspela večja kariera, saj si to nedvomno zaslužiš," Kyrgios ni skoparil s hvalospevi na račun Andyja Murraya in se v nadaljevanju dotaknil odnosa med Stefanosom Tsitsipasom in Alexandrom Zverevom.

Nick Kyrgios se je v zadnjem pogovoru obregnil tudi ob Rafaela Nadala.
Nick Kyrgios se je v zadnjem pogovoru obregnil tudi ob Rafaela Nadala. FOTO: AP

"Boš presenečen, če ti zaupam, da se onadva sovražita? Da, dragi Andy, Tsitsipas in Zverev sta kot 'pes in mačka'. Toda to je bila do nedavno javna skrivnost," je razkril Kyrgios in ob koncu primerjal še sebe z Dominicom Thiemom. "Misliš, Andy, da bi bila s Thiemom dober tandem? Osebno nisem povsem prepričan, saj mene bolj zanima dober koktajl,  on pa bi rad videl 'suho sliko'," je še enkrat več 'zablestel' kontroverzni Avstralec. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

55bojan
19. 05. 2020 14.33
+5
Veliko komentira o drugih,malo bo moral tudi o sebi
suleol
17. 05. 2020 10.19
+8
pa malo manj z jezikom
suleol
17. 05. 2020 10.19
+10
še boš ti mogu žulit lopar da boš blizu Novaka
Malo_sutra
17. 05. 2020 10.03
-14
Gospodin čoek z velikim G, poklon. Tako se živi. Ni življenje ena žena. Ne pa teli trije vegani ki se obnasajo kot da imajo 100 let.
Da se mene pita..
17. 05. 2020 09.41
+28
Ker je slab v tenisu in ker se zaveda da vodilnim na lestvicah, nikoli ne bo segel niti do gležnjev, proba utrgat svojih pet minut slave z blatenjem vodilnih.
Oblastiželjni
17. 05. 2020 09.17
+1
Grk ni zdrav, če mu temperamentna kri kaj ne ušpiči.
BepaJoseph
17. 05. 2020 08.46
+4
Industrija, ki pokriva tenis je pre zadovoljna , da se je pojavil jezni fant v tenisu, da razbije malo polizanost teniških igralcev in naredi tenis zanimiv tudi mlajši publiki...Nick to solidno opravlja...