Drugi športi

Players party v Sombreru: čigav bo teniški lopar Blaža Kavčiča?

Ljubljana, 20. 06. 2020 10.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ekipa kluba Z sport je od Teniške zveze Slovenije ponovno, tudi na podlagi odlične izvedbe lanskoletnega turnirja, prejela povabilo za organizacijo rekreativnega in veteranskega državnega prvenstva Slovenije, ki poteka ta konec tedna. Organizacijo tega turnirja so v klubu sprejeli tudi zato, da so lahko vsem igralkam in igralcem iz vseh starostnih kategorij ter iz vseh skupin Babolat lige na domačih igriščih pripravili prijetno in novo teniško izkušnjo ter doživetje ob sproščenem druženju in seveda tudi ob kulinaričnih dobrotah. Po sobotnih odigranih tekmah pa se bodo ob zanimivem glasbenem programu zabavali na Players partyiju v Sombrero baru.

Blaž Kavčič
Blaž Kavčič FOTO: AP

Državno prvenstvo v kategoriji posamezno poteka v petih moških starostnih kategorijah (do 35 let, 35 let +, 45 let +, 55 let + in 65 let +) in v treh ženskih starostnih kategorijah (do 40 let, 40 let + in 60 let +). Z novo TS kategorijo, ki bo letos prvič na voljo kot dodatna možnost izbire, pa želijo za igranje na turnirju spodbuditi tudi vse igralke in igralce tenisa, ki do zdaj še niso nastopili na turnirju pod okriljem Teniške zveze Slovenije.

Ob tej priložnosti, kot sporoča organizator prireditve, bodo med vsemi prijavljenimi rekreativnimi igralkami in igralci izžrebali glavni nagradi. Zato vabijo na Players party rekreativnega in veteranskega državnega prvenstva Slovenije v tenisu, ki bo potekal nocoj od 20.30 ure v Sombrero baru (Nove Fužine 49, Ljubljana). Prijetno druženje bodo popestrili s koncertom vrhunske pevke Eve Hren in kitarista Miha Plantariča, specialne kulinarične dobrote pa bodo na zabavi pripravljali priznani kuharski chefi iz Vivo cateringa, s slaščicami pa bo navzoče razvajala patisseries Zebra. Kot sporoča organizator prireditve, bodo med vsemi prijavljenimi in prisotnimi rekreativnimi igralkami in igralci na Players partyju izžrebali jacuzzi, vstopnici z letalskima vozovnicama za obisk ATP zaključnega turnirja za leto 2021, teniški lopar Blaža Kavčiča, teniška loparja Babolat in Babolat nahrbtnik ter teniški torbi. Seveda pa pripravljajo še presenečenja in nagrade, ki bodo dodatno popestrila turnir in sobotni večerni Players party.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nikolajev
22. 06. 2020 08.00