Drugi športi

Pogačar podaljšal pogodbo do leta 2024

Dubaj, 07. 05. 2020 11.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Da je eden od najbolj nadarjenih kolesarjev na svetu Tadej Pogačar več kot upravičil zaupanje svojega dozdajšnjega delodajalca, priča podaljšanje pogodbe z UAE Team Emirates do konca leta 2024. To je nekakšen obliž na dogajanje v zadnjih dveh mesecih, ko je pandemija koronavirusa ohromila svetovni šport.

Naš kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar ni skrival zadovoljstva po podpisu nove pogodbe z dozdajšnjim delodajalcem UAE Team Emirates.

"Vesel sem, da lahko nadaljujem sodelovanje z ekipo UAE Team Emirates. Tukaj sem postal profesionalec. V ekipi se počutim zelo prijetno. Verjamem v ekipo in želim si biti del tega ambicioznega projekta. Prihodnjih pet let bo bistvenih za razvoj ekipe in moje kariere. Upam, da bodo uspešna," so v sporočilu za javnost prenesli izjavo Tadeja Pogačarja, v nadaljevanju pa sta svoje občutke z javnostjo delila še predsednik oddelka omenjenega moštva Matar Suhail Al Yabhouni Al Dhaheri in direktor ekipe Mauro Gianetti.

"Naša ekipa ima dolgoročen načrt in veseli smo, da se je tako nadarjen mladenič, kot je Tadej, zavezal našemu projektu. Smo mlada, a zelo ambiciozna ekipa. Cilj ni le zmaga na najpomembnejših dirkah po svetu, temveč tudi promocija zdravega načina življenja v Združenih arabskih emiratih. Tadej nam bo pomagal na oba načina, saj ljudje v UAE dobesedno obožujejo ekipo in njene kolesarje," je dejal Al Dhaheri, Gianetti pa je pristavil:

Tadej Pogačar ni skrival zadovoljstva ob podaljšanju pogodbe z obstoječim delodajalcem.
Tadej Pogačar ni skrival zadovoljstva ob podaljšanju pogodbe z obstoječim delodajalcem. FOTO: Binetti

"Na obeh straneh je bila pripravljenost ponovno podaljšati pogodbo (prvič je bila obnovljena do konca leta 2022). Pogačar predstavlja vrsto kolesarja, ki bi si ga želela vsaka ekipa: je nadarjen, z močno voljo za učenje vsak dan. To so vrednote, ki ga bodo ponesle v sam vrh svetovnega kolesarstva. Tadej je osvojil vse – ne le s svojimi rezultati, temveč tudi s svojim odnosom do športa in s svojo osebnostjo . Ostalo je bila le še stvar formalnosti."

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

uporabnica1
07. 05. 2020 20.43
+2
Zanimivo kako zdaj naenkrat objavljate vse v zvezi s kolesarstvom, se dve let nazaj niste poročali etapne zmage Slovenca na Giru, vaš odgovor je bil pa da to ni vaš hišni šport!.. hinavsko.. Drugače pa bravo Pogi, očitno vsaj njega ne bodo zafurali, ostale naše v UAE so imeli samo za hlapce. Veliko sreče želim Tadeju😁
SenecaLucius
07. 05. 2020 14.54
+20
Letos je Tadej kar solidno pripravljen. V soboto je celo mene prehitel med vzponom na Krvavec. Hecam se, pravi užitek je bilo doživeti s kašno hitrostjo se malo pod vrhom vsaj zame zelo težkega vzpona pripelje mimo tebe eden najboljših kolesarjev na svetu!
sbštajerec
07. 05. 2020 14.41
+16
Čestitke Tadej-u in ekipi!
barjan?ek1
07. 05. 2020 14.23
+19
Vsaj ena dobra novička v teh dneh. Čestitam in le tako naprej