Borilni športi

Preobrat: bo Conor McGregor pred oktagonom znova stopil tudi v ring?

Dublin, 26. 08. 2019 19.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Conor McGregor je marca letos naznanil, da se poslavlja od sveta borilnih veščin, a se zdi, da je njegov povratek k organizaciji UFC iz dneva v dan bliže. Sedaj pa so otoški mediji postregli še z informacijo, da se Irec dogovarja za ponoven obračun s Floydom Mayweatherjem.

Conor McGregor in Floyd Mayweather.
Conor McGregor in Floyd Mayweather. FOTO: AP

Ameriško-irski dvoboj je boksarska javnost že spremljala avgusta 2017, ko je Floyd Mayweather slavil po tehničnem nokavtu v deseti rundi. Sledil je povratek Conorja McGregorja v svet mešanih borilnih veščin, kjer pa se ni proslavil in je edini dvoboj izgubil proti Khabibu Nurmagomedovu. Po slabem letu od zadnjega spopada postaja vse bolj jasno, da se Irec vrača v oktagon, a kaj lahko se zgodi, da bo pred tem znova nastopil tudi v ringu, prav proti že omenjenemu Mayweatherju.

Če so poročanja otoških medijev resnična, je 31-letnik dobil povabilo za novoletni obračun na Japonskem. S tem naj bi zaslužil okoli 11 milijonov evrov. Enajst let starejši Američan se je podobnega dogodka udeležil že lani, ko je v le nekaj minutah z lahkoto opravil z mladim kikbokserjem Tenšinom Nasukavo. Takrat je ‘The Money’ v žep pospravil osem milijonov evrov, sedaj pa naj bi imel na mizi bistveno višjo ponudbo za dvoboj z Ircem.

Bo pa morebitni spopad zvezdnikov borilnih športov nekoliko ekshibicijske narave, saj naj bi trajal vsega tri runde. S tem Mcgregor tudi ne bi prekršil pravil UFC-jeve pogodbe, ki mu omejujejo borbe pod okriljem drugih organizacij. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

stojcevic
28. 08. 2019 19.26
+4
fantje tu je vse gluma oz. nastimano
Petarda10
27. 08. 2019 09.08
-2
pod ufc pogoji ga mcgregor posadi na invalidski vozicek
Blue Dream
27. 08. 2019 08.32
+2
Mayweather ga je s svojo tehniko boksa čisto zasenčil
Blue Dream
27. 08. 2019 08.31
+5
joj no nazadnje ni imel za burek in je imel srečo da ni končal horizontalno