Drugi športi

Evenepoel iz bolnišnice: Komaj čakam na sezono 2021, vrnil se bom močnejši kot kdaj koli

Bruselj, 18. 08. 2020 15.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Belgijski kolesar Remco Evenepoel, ki je grdo padel čez most na sobotni dirki po Lombardiji, se je prek družbenih omrežij javil iz bolnišnice in sporočil, da je že osredotočen, da se v karavano vrne močnejši kot kdajkoli. Ker je z letošnjo sezono zaradi poškodbe že zaključil, že pogleduje proti sezoni 2021.

Remco Evenepoel je grdo padel čez most na dirki po Lombardiji.
Remco Evenepoel je grdo padel čez most na dirki po Lombardiji. FOTO: AP

Nesrečni Remco Evenepoel, ki je grozljivo padel čez most in poletel približno devet metrov v globino, si je v sobotni nesreči zlomil medenico in predrl desno pljučno krilo. Že ob padcu je bilo jasno, da je sezone zanj konec. Sreča v nesreči je bila ta, da ni padel nekaj metrov kasneje, saj bi bil njegov padec še globlji in najbrž s še precej hujšimi posledicami. 

Komaj 20-letni Belgijec, ki je v rani mladosti treniral nogomet, je iz bolnišnice oboževalcem na Instagramu poslal sporočilo, v katerem se je zahvalil za vso podporo, ki jo je prejel v zadnjih dnevih. "Rad bi vam sporočil, da sem trenutno zelo dobro, uspešno so me prepeljali v belgijsko bolnišnico," je razkril Evenepoel.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Najprej bi se rad zahvalil navijačem, zelo ste me podpirali. Nisem uspel odgovoriti na vsa sporočila, ker jih je bilo preveč. Vse vidim in vse čutim. Vedite, da se me vaša podpora dotakne in mi bo pomagala na pozitiven način. Tako jaz kot ekipa razmišljamo pozitivno in se veselimo naslednje sezone. Povratka se bomo lotili počasi, umirjeno in storili vse, da se postanem boljši dirkač in bom močnejši kot kdaj koli prej," je še dodal mladi belgijski up, ki pri vsega 20 letih sodi med največje talente svetovnega kolesarstva. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.