Drugi športi

Rogličeve telesne sposobnosti že pred šestimi leti razkrivale, da je zrel za največje podvige

Pariz, 24. 07. 2018 20.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Matic Flajšman
Komentarji
6

Na to, da bi lahko Primož Roglič nekega dne krojil svetovni vrh in naganjal strah v kosti najboljšim na najzahtevnejših etapah, je že pred šestimi leti pomislil strokovnjak s Fakultete za šport.

Doktor Radoje Milić je med testiranji ugotovil, da ima Primož Roglič izjemen kolesarski potencial, četudi ni spadal v skupino rosno mladih športnikov. Že kot rekreativec je v sezoni prevozil 22 tisoč kilometrov, kar je bil dokaz, da rad trenira in da hoče več. Več pa v prispevku Matica Flajšmana.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Martina Holesek
25. 07. 2018 12.18
+5
Sem pa navdušena nad vsemi športi, sem namreč na vozićku in mi je TV vse kar imam, potem pagledam šport, ker je ogromno kanalov, sedaj bi se obregnila ob naše TV programe,nič od nič, samo Messi in Ronaldo, ko je pa na sporedu poletna skakalna turneja pa na naših kanalih nič. tako da moram gledt EVROSPORT še dobro da nam to dopustijo.Pozdrav vsm ki do športno nastrojeni pa čeprav pred TVjem kot jaz.
Martina Holesek
25. 07. 2018 12.07
+3
Roglič je tako natreniran zato, ker je prej bil v skakalnem športu, to se pa ve ,da skakalci dobro skrbijo za fizično pripravljenost, zato Rogliču ni bilo treba tako dolgo trenirat kolesarstva, on je rabil samo še tehniko. Pridnost mu je pa ostala še od skokov.Jez žekar nekaj časa spremljam njegov vzpon pa mu želim še veliko uspeha
apodgra
25. 07. 2018 08.12
+8
Skromna udeležba ljubiteljev kolesarstva na tem portalu. Ali jih samo zanima nabijanje žoge med dvema goloma in mučenje žoge 90 minut , ter gledanje amaterjev grško -rimske rokoborbe. Več sto komentarjev na slovensko nogometno ligo in kaj nam ta liga prinaša , toliko zanimivega in pozornosti. Ne eno ne drugo . Slovenci se zmigamo le takrat , ko se zgodijo tudi v drugih športih vrhunski rezultati naših športnikov. Tudi kolesarstvo si zasluži malo večjo pozornost .!!!
CURVANORD Zanetti
25. 07. 2018 09.30
+3
Smo tudi pod drugimi clanki komentiral o Roglicu, je pa res da v casu letosnjega tura prvic vidim tvoj komentar na to temo
RichPiana
25. 07. 2018 11.15
+7
Tudi 24 ur je skocil na Roglicev vlak. Pred tourom ni blo sluha o kakem Roglicu tle gor. Zdej pa trije clanki na dan. Mrhovinarji novinarski.
The Dude
24. 07. 2018 22.46
+18
Roglič je lahko vzor vsem mladim.