Drugi športi

Rokometne legende v Golovcu

Celje, 15. 09. 2021 09.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V petek bo v dvorani Golovec revijalna tekma legend Celja in Veszprema. Vrste Celja bodo zastopali številni nekdanji asi rokometne igre, svoj prihod so potrdili Luka Žvižej, Uroš Zorman, Rastko Stefanović, Dušan Podpečan, Beno Lapajne, Matjaž Brumen, Alem Toskić, Uroš Šerbec, Roman Pungartnik, Branko Bedekovič, Tomaž Tomšič, Rok Praznik, Robi Šafarič in Marko Oštir. Obeta se pravi rokometni spektakel.

Tomaž Ocvirk in Stanko Anderluh
Tomaž Ocvirk in Stanko Anderluh FOTO: Damjan Žibert

Celjsko ekipo na tej tekmi bo, kot piše na uradni spletni strani kluba, vodil Stanko Anderluh, ki je nedolgo nazaj še aktivno deloval v klubu. Po njegovem slovesu, ki se je zgodil v času, ko je dvorane zaprla koronakriza, se v Celju še niso uspeli na primeren način posloviti od njega, zato želijo izkoristiti to priložnost in se v okviru te tekme tudi njemu zahvaliti za njegovo delo. Vrste Celja bodo zastopali številni nekdanji asi rokometne igre, svoj prihod so potrdili Luka Žvižej, Uroš Zorman, Rastko Stefanović, Dušan Podpečan, Beno Lapajne, Matjaž Brumen, Alem Toskić, Uroš Šerbec, Roman Pungartnik, Branko Bedekovič, Tomaž Tomšič, Rok Praznik, Robi Šafarič in Marko Oštir. Na drugi strani so prihod potrdili Sterbik Arpad, Ivancsik Gergo, Ivancsik Tamas, Nagy Laszlo, Pasztor Istvan, Fazekas Nandor, Ivo Diaz, Schuch Timuzsin, Gulyas Istvan, Nikola Eklemović in Carlos Perez.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Skratka šlo bo za zelo zanimivo tekmo, ki bo seveda potekala v legendarnem okolju dvorane Golovec. Tekmo si bo mogoče ogledati tudi v živo, na sedežu kluba je na voljo omejeno število brezplačnih vstopnic, ki omogočajo vstop na tekmo. Poleg tega bodo organizirali tudi prenos tekme na klubskem YouTube kanalu. Enako kot povsod drugod, pa je tudi tukaj pogoj za vstop PCT.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

inside1
19. 09. 2021 11.12
a ni drugih veteranov v evropi kot samo madžari še. te bo verjetno zdaj kar Orban pripeljal sabo. Pa verjetno so imeli navodila od JJ kako igrati...
Nimasmisla
15. 09. 2021 11.46
Pa orban in Janša
Pepe Bolcev
15. 09. 2021 11.01
Celje je madzarsko! 😂🤦🏼😂
Pepe Bolcev
15. 09. 2021 10.59
Ha ha ha ha sta si pa omislila stevilke penzijonista