Drugi športi

Serena Williams: Ta premor je nujno zlo, ki pa ga je moje telo potrebovalo

New York, 13. 05. 2020 15.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.G.
Komentarji
6

Ameriška teniška zvezdnica Serena Williams je v javnem pogovoru prek Instagrama s svojo starejšo sestro Venus dejala, da je željna vrnitve na teniška igrišča. "Komaj čakam na pravi tenis, da znova stopim na igrišče. To še vedno najraje počnem, in tudi najboljše," je dejala 23-kratna zmagovalka turnirjev za grand slam.

Serena Williams
Serena Williams FOTO: AP

"Ta premor je nujno zlo. Čutim, kot da ga je moje telo potrebovalo, čeprav si ga seveda nisem želela," je še povedala sedaj 38-letna tekmovalka, ki je zadnji grand slam turnir dobila leta 2017, ko je slavila na odprtem prvenstvu Avstralije. To tekmovanje je bilo izmed štirih največjih turnirjev letos edino izvedeno.

Venus Williams, sedemkratna zmagovalka velikih slamov, je pred osmimi tedni na družbenih omrežjih začela s posebej prilagojenimi vajami za razgibavanju, ki imajo izvor v jogi. K vadbi je povabila tudi Sereno, "največjo teniško igralko, ki je kdajkoli obstajala, mojo malo sestro".

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zaradi pandemije novega koronavirusa bodo teniška tekmovanja na najvišji ravni zaustavljanja vsaj do sredine julija, odprto prvenstvo Francije je prestavljeno na jesen, Wimbledon pa so morali prvič po drugi svetovni vojni odpovedati.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KVADEJ
13. 05. 2020 19.21
+2
Ona je padla u steroide k je bila majhna kot obelix v čudežni napoj
DaVinci
13. 05. 2020 16.51
+9
Ce ta "zenska" ni tip,pol sem jaz baba.
JOSEPH HAYDN
13. 05. 2020 16.48
+10
Antipatična do konca, ko ji ne gre se takoj začne spravljat na sodnike in izvajat psihičen pritisk na tekmico, kot je bilo to proti Osaki
Walter Pravicek
13. 05. 2020 16.12
+6
Ta Serena je tako debela ,kot bi bila stara 50 let-namreč te barvane se razlezejo.Z kilogrami pa mora mučno igrati.Poglejte druge kako so suhe od treningov.
MrKritik77 .
13. 05. 2020 16.21
-3
@Walter Pravicek Ne govori neumnosti, prosim. Meni sicer Serena ni niti najmanj privlačna, ampak zanjo govoriti, da je debela, je totalna bedarija.