Drugi športi

Shapovalov in težave z uriniranjem: Imam najmanjši mehur

Melbourne, 08. 02. 2021 19.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kanadski teniški igralec Denis Shapovalov je imel na prvi tekmi letošnjega OP Avstralije veliko težav. Ne samo, da je italijanskega tekmeca Jannika Sinnerja ugnal po skoraj štirih urah igre, zapletel se je tudi v prerekanje s sodnikom, saj mu ta ni dovolil oditi na stranišče.

Kmalu 22-letni Shapovalov (na fotografiji) je predstavnik skupine teniških igralcev, ki se bo po vsej verjetnosti borila za primat po upokojitvi največjih zvezdnikov minulega desetletja.
Kmalu 22-letni Shapovalov (na fotografiji) je predstavnik skupine teniških igralcev, ki se bo po vsej verjetnosti borila za primat po upokojitvi največjih zvezdnikov minulega desetletja. FOTO: AP

Denis Shapovalov se je med maratonskim obračunom z Italijanom Jannikom Sinnerjem jezno prerekal s sodnikom, ki mu ni dovolil opraviti male potrebe. Šapovalov je dvoboj dobil v petih nizih s 3:6, 6:3, 6:2, 4:6 in 6:4, potem ko je moral na igrišču v Melbournu skupaj s tekmecem preživeti skoraj štiri ure.

"Pos**l se bom v hlače," je sodniku jezno zabrusil Shapovalov. "Sc*l bom v plastenko. Vi torej ne dovolite igralcem, da gredo s**t? Toda tega pravila ne razumem ..."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

'Moram lulat, človek!'
Po dvoboju je bil sicer veliko bolje razpoložen in priznal, da ima s pogostim uriniranjem kar nekaj težav tudi zaradi "najmanjšega mehurja vseh časov".

"Ja, kot prvo je šlo zgolj za sproščanje pritiska, da nekako ohladim glavo, veste, da se tega znebim," je na novinarski konferenci dejal Shapovalov. "A mislim tudi, da je to res neumno pravilo, še posebej zame, ker imam najmanjši mehur vseh časov. Tako da moram dobesedno s**t v vsakem nizu. Zato je težko, še posebej takrat, ko si tako dolgo na igrišču. Veste, pred tekmo se poskusim čim bolj hidrirati. Tako da ja, veste, moram lulat, človek! Seveda pa to ni bila krivda sodnika. A tja in nazaj bi prišel še preden bi na igrišče prišel fizioterapevt. Res mislim, da bi nam morali omogočiti več premorov in odhodov na stranišče.''

Koronavirus pasica november

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.