Drugi športi

Tamara Mavsar podaljšala zvestobo

Ljubljana, 29. 11. 2023 09.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tamara Mavsar tudi v bodoče ostaja Krimovka, saj je z matičnim klubom podaljšala pogodbo za dve sezoni. V dresu rokometašic Krima Mercatorja bo tako nastopala do konca sezone 2025/26. Po novem bodo prenosi tekem Ljubljančank v ligi prvakov v živo na Kanalu A in VOYO.

Tamara Mavsar
Tamara Mavsar FOTO: Aljoša Kravanja

Kljub temu da se je dogajanje na evropskem klubskem parketu s svetovnim prvenstvom za nekaj tednov prekinilo, pa je v taboru Krima Mercatorja drugače. 

Tekme lige prvakinj z letom 2024 prihajajo na televizijske zaslone. Prenose si bo odslej mogoče ogledati tudi na Kanalu A in VOYO. Krimovke bodo na Kanalu A prvič v akciji 6. januarja 2024 ob 18.00, ko bo v Areni Stožice gostovala romunska ekipa CS Rapid Bucuresti. 

Pogledi so že usmerjeni naprej – proti novim evropskim tekmam in tudi proti prihodnji evropski sezoni, ko bo morala biti ekipa znova najbolj močna. In v tej smeri gre tudi podaljšanje pogodbe z izkušeno Tamaro Mavsar, ki je sodelovanje podaljšala do konca sezone 2025/26. "Veseli me, da sem z matičnim klubom podaljšala sodelovanjem še za dve sezoni. Igrati pred domačimi navijači je zame nekaj najlepšega. Odločitev zato res ni bila zahtevna, saj si vsi skupaj želimo izpolniti isti cilj oziroma sanje, katerim pa upam, da se približamo ali jih izpolnimo že letos," je ob podpisu pogodbe za uradno spletno stran kluba dejala 32-letna Tamara Mavsar.

Tamara Mavsar je v Ljubljani igrala vse od leta 2001. Takrat se je s trdim delom, ki jo spremlja skozi vso njeno kariero, prvič predstavila evropski sceni in si v članski zasedbi nadela tudi kapetanski trak. Leta 2016 je prvič zaigrala v tujini – v makedonskem Vardarju, kasneje pa še v madžarskem Siofoku. Otrok Krimove družine je po vrnitvi v Ljubljano zdaj podaljšal sodelovanje še za dve sezoni, do konca sezone 2025/26. Ekipa aktualnih slovenskih državnih prvakinj bo tako tudi v prihodnje temeljila na domačih igralkah.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.