Drugi športi

Trump zaradi 'svoje' čepice od navdušenja objel prvaka lige MLB

Washington, 05. 11. 2019 10.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na sprejemu pri ameriškem predsedniku Donaldu Trumpu je član šampionske baseballske ekipe Washington Nationals, Kurt Suzuki, Trumpa in njegovo prisotno ženo Melanio Trump močno navdušil s čepico, ki je postala simbol Trumpovega slavja na volitvah leta 2016.

Čeprav so ga nekateri navijači ob njegovem prihodu na peto tekmo finala svetovne serije v Washingtonu izžvižgali in skandirali "zaprite ga, zaprite ga", je Donald Trump v Beli hiši pripravil sprejem za zmagovito ekipo Nationals, ki je osvojila zgodovinski naslov v napetem finalnem paru s Houston Astrosi. Sprejemi šampionskih moštev iz najmočnejših severnoameriških lig so v času Trumpovega predsednikovanja sicer postali svojevrsten "šov", saj so mu številni zvezdniki že obrnili hrbet, najbolj je v zadnjem času odmevalo njegovo spletno prerekanje s kapetanko zlate ameriške nogometne reprezentance Megan Rapinoe.

Proslavljanje ekipe Nationals po odločilni zmagi na gostovanju v Houstonu
Proslavljanje ekipe Nationals po odločilni zmagi na gostovanju v Houstonu FOTO: AP

Trumpa so nedavno obiskali prvaki lige NHL, ekipa St. Louis Blues, ki je tako kot zdaj Nationalsi proslavila zgodovinski prvi naslov v svojem športu. Ameriški predsednik je ob prihodu washingtonskega moštva več kot očitno zelo užival, enemu od igralcev Kurtu Suzukiju je, potem ko ga je povabil na oder, namenil celo objem, ki so ga nekateri svetovni mediji že označili za "bizarnega".

Trump navdušeno zagodel: Oooh!
Razlog? Suzuki si je nadel čepico z napisom Make America Great Again (MAGA), ki jo je tekom uspešne volilne kampanje nosil Trump in je postala simbol njegovih privržencev.

"Rad ga imam! To je tako lepo ..." se ni mogel zadržati Trump, ob katerem je bila nad potezo zelo navdušena tudi njegova slovenska boljša polovica Melania Trump

"Rad vas imam vse! Rad vas imam vse! Hvala vam," pa je bilo pred rokovanjem s predsednikom vse, kar je povedal Suzuki.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Al83
06. 11. 2019 07.35
Disnijev ABC news je imel tri leta dokaze o Ebstinu in njegovih pedo prijatelčkih Bilu in princu Andrevu in so vse pospravili pod preprogo #EpsteinCoverup
Zmaga Ukrajini ...
05. 11. 2019 17.29
+0
Kurt Suzuki?????? Aaaaaahahahahahahahahahaha,... a kakšen naslednji bo pa Lula Honda? Sam vprašam, pa to...
Mega100
05. 11. 2019 16.42
-1
Sedaj so levaki rasisti...pa pljuvajo čez tega Suzukia. Levaki zanimivo kako sedaj rasistično godrnjajo, kako si drznejo Mehičani, črnci, Azijci...itd...biti na strani Trumpa.
Štanjkol
05. 11. 2019 11.55
-5
Priseljenec, malo karme a trumpček?
Darth-Vader
05. 11. 2019 12.12
+17
ni fora v tem ali je nekdo priseljen ali ne... gre se za to ali se asimilira v to družbo in ali je priden in dela ali postane socialen problem države... več kot očitno ta Suzuki ni socialen problem in je asimiliran...
nikhrast
05. 11. 2019 15.55
-1
Suzuki, kakšen priseljenec, četrta generacija Japonec-Američan, rojen na Havajih.