Drugi športi

V Zadru bo igral tudi Zverev, Đoković v Beogradu izgubil s Krajinovićem

Zadar, Beograd, 14. 06. 2020 12.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
STA, J.K.
Komentarji
0

Poleg Srba Novaka Đokovića in Hrvatov Marina Čilića ter Borne Ćorića bo na teniškem spektaklu v Zadru naslednji konec tedna igral tudi nemški zvezdnik, sicer sedmi igralec sveta, Aleksander Zverev, so sporočili prireditelji.

Đoković (na fotografiji) med obračunom z rojakom Viktorjem Troickim v Beogradu.
Đoković (na fotografiji) med obračunom z rojakom Viktorjem Troickim v Beogradu. FOTO: AP

Spektakel v Zadru bo eden izmed humanitarnih turnirjev Adria Toura, ki ga organizira prvi igralec sveta, Novak Đoković, ki Alexandra Zvereva zelo spoštuje, dobro se spominja poraza iz finala ATP leta 2018. Zverev je do zdaj v svoji karieri zmagal na desetih turnirjih.

Adria Tour v Zadru se bo začel v petek s slovesnim odprtjem, prireditelji pa obljubljajo bogat spremljevalni program, načrtujejo koncerta Gibonnija, Petra Graša in še eno koncertno presenečenje.

Presenečenje se je zgodilo tudi na sobotnih obračunih Adria Toura v Đokovićevem teniškem centru v Beogradu, saj je gostitelj in direktor turnirja v zadnjem večernem obračunu izgubil z 28-letnim rojakom Filipom Krajinovićem z 2:4, 4:2 in 4:1 v nizih. Sicer 32. igralec z računalniške lestvice ATP je že prej močno namučil tudi Zvereva, a ga je Nemec na koncu premagal z 0:4, 4:3 (5) in 4:3 (2) v nizih. Zaradi poškodbe prvega loparja Bosne in Hercegovine, Damirja Džumhurja, je bilo hitro konec njegovega dvoboja z Avstrijcem Dominicom Thiemom, organizatorji pa upajo, da bo Džumhur nared za spektakel v Sarajevu, kjer se bo Adria Tour tudi zaključil ravno s spopadom med 28-letnim domačinom in Đokovićem.

Zaključna točka v obračunu med Đokovićem in Krajinovićem, ki je Đokoviću zadal šele prvi (sicer neuradni) poraz v do zdaj brezhibni sezoni 2020:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.