Drugi športi

Velik dan za Simono Halep: po dolgem času brez bolečin

Los Angeles, 07. 04. 2020 08.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Romunka Simona Halep, zmagovalka dveh teniških turnirjev za veliki slam, je prek Twitterja sporočila, da so bolečine v stopalu po poškodbi preteklost. "Rada bi z vami delila veselo novico, da gre s poškodbo na bolje, da sem že začela teči in ta čas ne čutim nobenih bolečin," je dejala nekdanja številka 1 ženskega tenisa.

Romunska zvezdnica (na fotografiji) bi v tej sezoni branila naslov v Wimbledonu, ki pa so ga prvič po 2. svetovni vojni odpovedali oziroma prestavili za eno leto.
Romunska zvezdnica (na fotografiji) bi v tej sezoni branila naslov v Wimbledonu, ki pa so ga prvič po 2. svetovni vojni odpovedali oziroma prestavili za eno leto. FOTO: AP

Kmalu po februarski zmagi v Dubaju, skupno njeni 20. na turneji WTA, je Simona Halep zaradi poškodbe stopala odpovedala nastop v Dohi. Zaradi te poškodbe, vnetja kit, ki se ji sicer vleče že dlje časa, je odpovedala tudi Indian Wells. Tega turnirja nato ni bilo, saj je postal prva teniška "žrtev" pandemije novega koronavirusa.

Medtem ko je teniška sezona prekinjena za nedoločen čas, odpovedani so številni turnirji, med njimi tudi Wimbledon, ki ga je Halepova osvojila lani, je romunska igralka sporočila, da je že začela trenirati.

"Tenisa sicer še ne igram, a že to, da lahko normalno treniram, je zame izjemna novica in mi daje pozitiven občutek. Pogrešam svojo ekipo, pogrešam igralke, pogrešam turnirje. Vem, da je trenutno za vse težko, živimo res v težkem obdobju. Ampak če ostanemo doma, ostanemo močni in pozitivni ... bo vse dobro," je sklenila 28-letna Romunka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ZRCC
07. 04. 2020 15.14
+2
Simonca je zelo simpatična.
JOSEPH HAYDN
07. 04. 2020 15.10
+3
Zame ena najbolj simpatičnih igralk, upam da osvoji še kakšen slam