Drugi športi

Zadržali bisere, pripeljali bodo ...

Celje, 21. 03. 2019 17.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Rokometaši Celja Pivovarne Laško se podajajo v lov na državno krono in pokalno lovoriko, vodstvo kluba pa bo skušalo do konca meseca sestaviti ogrodje zasedbe za prihodnjo sezono. Predstavitev okrepitev morda že konec meseca.

Privrženci rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško pričakujejo, da bo pivovarjem tudi v letošnji sezoni uspelo ohraniti primat v slovenskem prostoru. In medtem, ko se igralci pod taktirko Tomaža Ocvirka pripravljajo na začetek končnice, vodstvo kluba dela s polno paro. V pisarnah so bili zelo zadovoljni s obiskom tekem Lige prvakov, povprečnim obiskom 4543 na posamezni spektakel, zadovoljni, ko so na Opekarniško prihajale čestitke za organizacijo tekem. Zdaj želijo organizacijsko raven zadržati tudi na reprezentančni tekmi Slovenije in Nizozemske v sklopu kvalifikacij za evropsko prvenstvo.

Obenem pa v kratkem predstaviti zasedbo, s katero se bodo v sezoni 2019/20 podali v boj za vrhunski dosežek med evropsko elito. V treh dneh je direktor Rok Plankelj sklenil podaljšanje sodelovanja z otrokoma kluba Tilnom Kodrinom in Galom Margučem, rumeno – modrim je zvestobo v prihodnje obljubil še Trboveljčan Matic Grošelj. “Ekipa bo dobra, veliko bo domačih fantov, ki se bomo gotovo odlično razumeli in borili za barve kluba. Gotovo bodo naši cilji vezani z osvajanjem vseh domačih lovorik, kot je to tu v navadi še naprej pa bomo ohranjali željo po napredovanju v ligi prvakov. Letos smo res pustili dober vtis, bili zelo blizu, imeli podporo gledalcev in poskusili bomo znova,” je po podaljšanju sodelovanja dejal Kodrin, otrok celjskega kluba, ki je s prihodom trenerja Ocvirka prerojen. Njegova kakovost v obrambi ni bila nikoli sporna, a očitno je v letošnji sezoni znova ujel formo tudi v napadu.

Celjski rokometaši so že pozabili na vse lepo kar se je dogajalo v letošnji sezoni Lige prvakov in se osredotočili na domače prvenstvo.
Celjski rokometaši so že pozabili na vse lepo kar se je dogajalo v letošnji sezoni Lige prvakov in se osredotočili na domače prvenstvo. FOTO: Miro Majcen

V kratkem naj v Zlatorogu predstavili novinca na položaju organizatorja igre Patrika Lebana, konkurenco na položaju krožnega napadalca naj bi zaostril še povratnik v celjski klub Vid Poteko. “Verjamem, da bomo lahko v kratkem predstavili zasedbo, s katero bomo krenili v prihodnjo sezono. Zdaj so vse naše misli pri končnici in prvem obračunu, ki nas čaka v nedeljo v Kopru,” je za 24ur.com dejal direktor kluba Rok Plankelj.

Ne želijo prehitevati dogodkov
Trije igralci so podaljšali sodelovanje, kot okrepitvi sta že bila predstavljena krožni napadalec Stefan Žabić in Domen Novak. Vsekakor bodo, ob že napovedanih odhodih, nekoliko okrepili moštvo na položaju zunanjih igralcev. A težko z zvezdniki, saj se vsi v klubu zavedajo, da bi brezglavo zapravljanje za zvezdnike lahko pomenilo novo životarjenje, ki so mu v preteklosti že bili priča. A kot je v Celju že v navadi, moštvo bo zanimivo, sposobno premikanja meja med evropsko elito.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.