Drugi športi

Zarabec podaljšal s Kielom

Kiel, 27. 03. 2021 08.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski reprezentant Miha Zarabec ostaja član nemškega prvaka Kiela, s katerim je konec prejšnjega leta osvojil tudi elitno evropsko Ligo prvakov. 29-letni organizator igre je z zebrami, kot pravijo članom nemškega kluba, podaljšal sodelovanje za dve sezoni.

Miha Zarabec
Miha Zarabec FOTO: Damjan Žibert

Miha Zarabec se je zasedbi Kiela pridružil poleti leta 2017. Poprej je bil tri sezone član Celja Pivovarne Laško ter dve mariborskega Branika. Športno pot je začel v trebanjskem Trimu. "Miha je rokometaš z neverjetnim razumevanjem igre. Vidim, da lahko naši ekipi da še veliko. Včasih imam občutek, da se Miha niti ne zaveda, kako nevaren rokometaš je. Veselim se nadaljnjega sodelovanja z njim in želim si, da bi v celoti izkoristili njegov potencial!" s komplimenti na Zarabčev račun za uradno spletno stran kluba ni skoparil trener Filip Jicha.

Trebanjec je, kot piše na uradni spletni strani RZS, v dresu reprezentance zbral 75 nastopov, na katerih je zabil 178 zadetkov.

Koronavirus pasica nova

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.