Drugi športi

Žiga Štern vsaj še leto v Grčiji

Atene, 07. 08. 2020 10.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski odbojkarski reprezentant Žiga Štern bo vsaj še eno leto igral v Grčiji. Šestindvajsetletni Štajerec je namreč podaljšal sodelovanje s prvoligašem Foinikas Syrosom, poroča spletna stran kluba, pri katerem so s slovenskim sprejemalcem zelo zadovoljni.

Žiga Štern
Žiga Štern FOTO: Aljoša Kravanja

V minulem prvenstvu je Syros zasedel četrto mesto, četrti je bil že po rednem delu, nato pa je v polfinalu končnice z izidom 1:2 v zmagah izpadel proti Olympiacosu, čeprav je dobil prvo tekmo v Atenah.

Starejši od bratov Štern je svojo profesionalno pot začel pri Svitu iz Slovenske Bistrice, nato pa je igral še za Žužemberk, Calcit Kamnik, ACH Volley, francoska Tours in Stade Poitevin Poitiers, italijansko Cisterno in turško Jeopark Kulo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.