Drugi športi

Zverev pred težavo: bivša izbranka trdi, da je noseča – z njim

Berlin, 28. 10. 2020 19.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nemški teniški zvezdnik Alexander Zverev je bil v zadnjih mesecih v formi svojega življenja. V nedeljo je še drugič zapored v zrak dvignil lovoriko v Kölnu. A slavil bo najbrž z mešanimi občutki, potem ko je iz medijev izvedel, da njegova bivša izbranka Brenda Patea, ki je pred meseci zanosila, z njim ne namerava deliti skrbništva.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Sem v 20. tednu nosečnosti in pričakujem Alexovega otroka," je v intervjuju za nemški Gala Magazine razkrila Brenda, ki je bila v zvezi z Alexandrom Zverevom manj kot leto dni. Razšla sta se namreč že avgusta. Dodala je, da njena nosečnost ni bila povod za razhod z nemškim teniškim igralcem, obenem pa zatrdila, da nima nobenega namena deliti skrbništva nad otrokom. "To nikakor ne pride v poštev," je bila jasna Patea. "Otrok ni bil načrtovan, toda naredila bom vse, da odraste v harmoničnem okolju. Sem srečnica, ker lahko otroka vzgojim sama," je še poudarila nemška manekenka.

Nemška manekenka, sicer rojena kot Brenda Hübscher, je v Nemčiji zelo dobro poznana, tekmovala je tudi v nemški različici šova Next Top Model. Že pri 16 je zapustila družino in sama skrbela zase. Preden se je zapletla z Zverevom, je bila v zvezi z manekenom in igralcem turškega rodu Muratom Yagcijem, s katerim se je menda prijateljsko razšla januarja 2019. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zverev in Patea sta se spoznala med pariškim mastersom lani – potekal je od 26. oktobra do 3. novembra. Le mesec po tem, ko sta se spoznala, je Patea v intervjuju potrdila, da sta z nemškim teniškim igralcem, ki je od nje mlajši štiri leta, par. 

Kariera Zvereva je bila sicer v letu 2020 v strmem vzponu. Prebil se je v finale OP ZDA, a v petih nizih je moral priznati premoč Dominicu Thiemu. V Parizu ga je zaustavil Jannik Sinner (in bolezen), nedavno pa je v Kölnu dobil oba ATP-turnirja. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3