Drugi športi

Zvezda se pred tekmo s Tottenhamom naglas spogleduje celo z osmino finala

Beograd, 04. 11. 2019 18.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

"Za nas je v skupini B še vse odprto, zato je treba igrati na polno. Proti Olympiacosu smo pokazali, da imamo dobro ekipo in da sodimo v Ligo prvakov. Verjamem, da nam na naslednjih treh tekmah lahko uspe dober rezultat, s čimer bi se približali osmini finala Lige prvakov," pred obračunom Crvene zvezde in Tottenhama v Beogradu – tekmo si boste lahko ogledali v sredo na Kanalu A in VOYO – pravi ofenzivni vezist srbske zasedbe Mateo Ezequiel Garcia.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Aćimović o tekmi med Crveno zvezdo in Tottenhamom
    02:42
    Iz 24UR: Aćimović o tekmi med Crveno zvezdo in Tottenhamom
  • Iz 24UR: Slovenec, ki je na lastni koži začutil evforijo ob uspehu Crvene zvezde
    02:33
    Iz 24UR: Slovenec, ki je na lastni koži začutil evforijo ob uspehu Crvene zvezde

Tottenham je vsaj začasno splezal iz krize, v katero je padel po visokem porazu z Bayernom (2:7). V Ligi prvakov so Spurs odgovorili z visoko domačo zmago nad Crveno zvezdo. Prav ta bo sredin nasprotnik Tottenhama, ki je minuli vikend doma remiziral z Evertonom v gosteh. Beograjčani so lani na sloviti Marakani (uradno stadion Rajka Mitića) na kolena spravili kasnejše prvake, nogometaše Liverpoola (2:0, pa čeprav so prvo tekmo na Anfieldu izgubili z 0:4), kar je jasno sporočilo, da ob norem vzdušju Londončane v Beogradu čaka pravi pekel. Delo bo za Londončane še težje, če ne bosta nastopila vprašljiva Harry Kane (bolezen) in Jan Vertonghen (težave z mišico).

23-letni Argentinec verjame, da lahko Zvezda na tekmi s Tottenhamom iztrži ugoden rezultat.
23-letni Argentinec verjame, da lahko Zvezda na tekmi s Tottenhamom iztrži ugoden rezultat. FOTO: AP

"Slišal sem veliko o tekmi z Liverpoolom in o veliki zmagi v pretekli sezoni. Vem, da je Pavkov dosegel dva gola in da je bila na tribunah neverjetna atmosfera," je pred tekmo s Tottenhamom povedal Argentinec Mateo Ezequiel Garcia, ki se je Beograjčanom pridružil to poletje. "Pričakujem, da to lahko ponovimo. Verjamem v našo ekipo in mislim, da nam lahko uspe dobe rezultat," je povedal 23-letni Zvezdin ofenzivni vezist.

TEKMA

Ta se strinja z marsikaterim nogometašem in nogometnim ljubitejem, da je vzdušje na Marakani nekaj neverjetnega, posebnega. "Imel sem priložnost, da sem se prepričal o zgodbi Delij (navijaška skupina Zvezde, op. p.). Njihovo navijanje pomaga in motivira ekipo, da damo svoj maksimum. Verjamem, da bo tudi v sredo poln stadion in atmosfera, ki se je ne bo dalo pozabiti," je v pogovoru za srbski Blic dejal Garcia. Prav ta se je vpisal med strelce na zadnji ligaški tekmi, ki jo je Zvezda v Novem Sadu pri Proleterju dobila z 2:0.

TEKMA

Prvo tekmo v skupinskem delu Lige prvakov so v Londonu 22. oktobra prepričljivo dobili nogometaši Tottenhama. Ti so kljub slabi formi, ki jih je spremljala v tistem obdobju, Crveno zvezdo premagali s 5:0. Že ob polčasu je bilo 3:0. Vrhunce tekme lahko podoživite v spodnjem videu. 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Malo_sutra
04. 11. 2019 20.45
+2
Ne, olimpija pa maribor se spogledujeta z osmino
olimpija007
04. 11. 2019 19.43
-3
Srbija do tokija😂
brodarko
04. 11. 2019 19.13
+3
Ti,ti, Zvezda. Kar spogleduje se !
mariomandzukic
04. 11. 2019 18.59
+0
vezna linija in ofenzivni del Dinama v celoti Hrvaski,pr Zvezdi pa razn Pavkova sami internacionalci...
ZjebanKruh
04. 11. 2019 19.49
+1
Pessi1
04. 11. 2019 20.26
+5
Seveda saimi internacionalci borjan Srb igra za Kanado marin Srb igral za Nemčijo degenek Srb igra za Avstralijo sam se da pokličejo pou hrvaške repke k so Srbi da zaigrajo za Zvezdo pa smo zmagal
Rudar
04. 11. 2019 18.57
+7
Dejmo, dejmo, malo realnosti.