Drugi športi

Messijeve akcije boljše kot seks

Peking, 22. 08. 2008 11.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Legendarni Maradona je bolj navdušen nad igranjem rojaka Messija kot nad seksom. Pravi, da Lionel lahko postane novi Maradona.

Nekdanji argentinski kralj nogometa Diego Armando Maradona je povsem navdušen nad vragolijami, ki jih na nogometnih igriščih kaže rojak Lionel Messi. Po njegovem mnenju igre, ki je podobna Messijevi, na zelenicah že dolgo nismo videli.

Maradona obožuje Messijevo igro.
Maradona obožuje Messijevo igro. FOTO: Reuters

Po poročanju Index.hr je Maradona za argentinsko televizijo povedal, da sta bili zmaga Argentincev nad Brazilci na olimpijskih igrah v Pekingu in Messijeva predstava boljši od seksa. Argentina je namreč v polfinalu Brazilijo premagala s 3:0, za osvojitev vrha pa jo čaka še spopad z Nigerijo.

''Messi je bil tako spreten z žogo, kot bi igral mali nogomet. Zelo mi je podoben. Ima še veliko časa, da postane novi Maradona in upam, da bo celo boljši, kot sem bil jaz,'' je svoje navdušenje nad Lionelom opisal legendarni nogometaš.

Messi proti Brazilcem
Messi proti Brazilcem FOTO: Reuters

Maradona pa se navdušuje še nad enim mladim argentinskim nogometašem, Sergiom Aguerom. Z njim ga veže prav posebna vez, saj Aguero in Maradonina hči Giannina pričakujeta otroka. ''Upam, da se bo rodil fantek in ga bom lahko včlanil v Boco Juniors,'' se je pošalil bodoči dedek.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sangi
22. 08. 2008 20.01
"sangi zakaj misliš da sem jaz nič? potem si ti tudi nič ko komentiraš? in to je slovneksa inteligenca, da sam sebe zajebaš v stavku? malo jih poglej. usein bolton c ronaldo maradona rodman tako vase zagledanih še nisem videl. aja maradonini najboljsi gol v zgodovini je fake nič ni bila božja roka, obična roka-gol razveljavljen" sladoledcebula, Ker nisi znal sam priti do zaključka, da je moj komentar bil sarkastičen, sem ti to sedaj sam povedal. Ta tvoj komentar pa je zanimiv ker, ironično, prav ti sam sebe "zajebavaš" in se imaš za nič. Ne vem pa, kdo ali kaj je "Slovneksna". Prosim, razsvetli me.
realno 1
22. 08. 2008 16.37
sladoledcebula Po tvojih besedah in tvojih iskusnjah po posameznikih ki si jih srecal ali bral u tvojem zivljenju bi nas drugi lahko use u sloveniji ocenili kot tebe. Z Rasisti in nacionalisti + veliki kreteni.
_Marelca
22. 08. 2008 15.55
Maradona je pa res legenda:))))
mitjaki
22. 08. 2008 13.56
cristiano 4ever;)
Sadjar
22. 08. 2008 12.59
Ah ko boste vi kot Maradona, Ronaldo, Zidane , takrat se glasite do takrat pa tišina. Večina ekstremno uspešnih na vseh področjih zapade v droge, vseeno pa so to talentirani ljudje in se nihče od nas ne more z njimi primerjati.
IVANCANKAR
22. 08. 2008 12.58
sladoledcebula jaooo kdos ti dj ime kje žviš use povj da ti pridm jutr jst srb povedat kdo je zagledan vase kdo pa ni, delaš se petardo prek kompa a v resnic gov*no nešolano
sladoledcebula
22. 08. 2008 12.36
sangi zakaj misliš da sem jaz nič? potem si ti tudi nič ko komentiraš? in to je slovneksa inteligenca, da sam sebe zajebaš v stavku? malo jih poglej. usein bolton c ronaldo maradona rodman tako vase zagledanih še nisem videl. aja maradonini najboljsi gol v zgodovini je fake nič ni bila božja roka, obična roka-gol razveljavljen
Stajerc1
22. 08. 2008 12.22
Messi vsekakor ni sam v ekipi je pa zagotovo zelo lepo gledati nejgove vragolije. Podobno kot Ronaldinho v najboljših časih. Crsitjano Ronaldo je pa čisto nekaj drugega, je pravtako zelo dober in mogoče še bolj učinkovit, samo za gledat je pa Messi trenutno res paša za oči.
sangi
22. 08. 2008 12.10
sladoledcebula, nekaj pa vendarle so. Kaj si pa ti? Nekdo, ki komentira na 24ur.com? Bolj blizu niču skoraj nebi mogel biti.
sladoledcebula
22. 08. 2008 11.59
z italijansko špansko srbsko črnsko hispanik raso je neka zelo narobe. vsi hočejo biti nekaj wannabe zajeban tough guyi kot maradona, če ne bi znal brcniti žogo ne bi bil nič v življenju, diler
Anja Zgaga
22. 08. 2008 11.55
ma dej moo zgubi brazilija in kr messi bolš k ronaldinho !!?? kr neki kut da je on sam v ekipi sej ne more vse sam!