Nogomet

Pri Neymarju nič od velike zabave, Norvežana poškodoval ognjemet

Istanbul, Mangaratiba, 01. 01. 2021 14.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po tem, ko so mediji poročali, da zvezdnik francoskega prvoligaša Paris Saint-Germaina Neymar mlajši pripravlja novoletno zabavo za kar 500 povabljencev, je Brazilec na Instagramu pokazal, da je bilo njegovo novoletno slavje vse prej kot bučno. Precej več težav je imel v Istanbulu norveški nogometaš Omar Elabdellaoui, ki se je poškodoval med uporabo pirotehnike.

Neymar Jr. (na fotografiji) nikoli ni skrival, da se rad zabava tudi izven igrišč.
Neymar Jr. (na fotografiji) nikoli ni skrival, da se rad zabava tudi izven igrišč. FOTO: AP

Mediji v Braziliji so tik pred novim letom udarili z novico, da bo Neymar v leto 2021 "skočil" v družbi številnih lepotic na zabavi s skupno kar 500 povabljenci. Brazilec je bil deležen številnih kritik, sploh ker so po večjem delu sveta še vedno veljavni ukrepi za zajezitev širjenja novega koronavirusa, morda pa je tudi zaradi tega spremenil svoje načrte, če so seveda sploh kdaj obstajali.

Neymar je s sledilci na Instagramu delil nekaj objav iz svojega luksuznega dvorca v Mangaratibi, kjer pa so mu družbo delali zgolj družinski člani in nekaj prijateljev. Zagotovil je tudi, da so vsi povabljenci morali prestati testiranje na okužbo z novim koronavirusom. 

Neymar se je na Instagramu sarkastično odzval na poročanje medijev.
Neymar se je na Instagramu sarkastično odzval na poročanje medijev. FOTO: Instagram

V eni od objav je tudi sarkastično "podelil kljukice" ohranjanju medsebojne razdalje, testiranju udeležencev, družini in prijateljem, rdeči križec pa je postavil ob zapis "500 oseb".

"Tu smo vsi veseli po dolgem in napornem letu. To si zaslužimo tudi proslaviti. To so edinstveni trenutki, ki se nam bodo za večno vpisali v spomin," je pred začetkom zabave zapisal Neymar, ki ga v novem letu čaka okrevanje po poškodbi in ob nadaljevanju preizkušenj na francoskih zelenicah s Paris Saint-Germainom, ki naj bi ga v kratkem prevzel Argentinec Mauricio Pochettino, tudi dva odmevna obračuna z nekdanjim delodajalcem Barcelono v osmini finala Lige prvakov.

Skupek zadnjih nekaj zgodb Neymarja z Instagrama, ki so nastale med njegovo domačo zabavo:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Norveškemu reprezentantu obraz poškodovala pirotehnika
Obrambnemu igralcu Galatasaraya Omarju Elabdellaouiju je obraz poškodovalo pirotehnično sredstvo, ki mu je eksplodiralo v roki med novoletno zabavo, je poročala turška tiskovna agencija Anadolu. Devetindvajsetletnega člana norveške reprezentance so odpeljali v bolnišnico v Istanbulu, je potrdil njegov turški klub.

Po prvih podatkih je imel ožganine po obrazu, z dodatnimi preiskavami pa bodo ugotovili, ali si je ob tej nesreči poškodoval tudi oči. Elabdellaoui se je Galatasarayu pridružil pred začetkom te sezone, ko je prestopil iz grškega Olympiakosa. Doslej je za novo ekipo odigral 13 tekem.

Koronavirus pasica november
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

idiu3krasne
01. 01. 2021 18.55
+1
naj ma ...saj on plača
Machetekills007
01. 01. 2021 18.41
+0
naj se treninga prime, da ne bo nonstop na bolniški in bo znal igrati nogomet.
Machetekills007
01. 01. 2021 18.37
+0
brazilski simulant, žurer. fuj.
idiu3krasne
01. 01. 2021 18.54
+0
Fulano in Beltrano
01. 01. 2021 18.35
+2
Neymarja že v sredo sploh ni bilo več v okolici Ria de Janeira, ampak je bil malo bolj južno, med krajema Florianopolis in Balneario Camboriu, kjer je pred kratkim kupil "kvadrupleks" z noro kvadraturo v stolpnici, ki se gradi v tem obmorskem kraju. Vse skupaj z zabavo in povabljenci pa je bila navadna propaganda....tudi v Braziliji bi ljudje znoreli, če bi bila kazen za zbiranje in neuporabo maske v višini 30 minimalnih plač, medtem, ko bi par kilometrov stran ta dečko veselo žural....
Mptric
01. 01. 2021 15.53
+3
Naj ima festo...kaj vas briva
Wookie55
01. 01. 2021 15.28
+15
Torej nekdo si nekaj zmisli vi pa to porocate kot dejstva? Isto ko pri tem novem virusu
dark horse
01. 01. 2021 15.22
+8
Zabava je že nekaj dni v teku. Začela se je v petek dopoldan in bo trajala vse do torka točno do polnoči," piše O Globo, ki še dodaja, da je Neymar najel zabavljače iz številnih "storitvenih" dejavnosti, ki skrbijo za dobro počutje gostov. "Številka povabljenih se vrti okoli 500. Da ne bi vznemirjal bližnjih sosedov, je dal zgraditi tudi podzemni disko, obenem je poskrbel za dodatno zvočno izolacijo. Žur traja brez prestanka." To ste pisali par dni nazaj!! Kdo torej zavaja, laže, piše na pamet
RamzesII
01. 01. 2021 15.15
-4
"Neymar Jr. je s sledilci na Instagramu delil nekaj objav iz svojega luksuznega dvorca v Mangaratibi, kjer pa so mu družbo delali zgolj družinski člani in nekaj prijateljev. Zagotovil je tudi, da so vsi povabljenci morali prestati testiranje na prisotnost okužbe z novim koronavirusom." Da zahtevaš to od sorodstva.
samomojemnenje
01. 01. 2021 16.39
+0
In kaj je narobe s tem, da zahtevaš, da se testirajo? Čisto normalna poteza v teh časih.
Cene Urban?i?
01. 01. 2021 16.45
+1
Vsako testiranje je pametno in pripomore k zmanjšanju okužb.