Šport

SMS prošnja

Rim, 05. 12. 2007 20.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometni napadalec Sampdorie Antonio Cassano je selektorju Azzurov Robertu Donadoniju poslal sms s prošnjo, da bi zaigral za Italijo na Euru.

Nekdanji italijanski reprezentant in še pred leti član slovitega Real Madrida, Antonio Cassano, je vnovič dvignil ogromno medijskega prahu pri naših sosedih Italijanih.

Antonio Cassano si želi spet obleči dres Italijanov.
Antonio Cassano si želi spet obleči dres Italijanov. FOTO: Reuters

Dolgolasi član Sampdorije je namreč po sila povprečnih predstavah v letošnji tekmovalni sezoni, selekotrja Roberta Donadonija prek mobilnega sporočila zaprosil za igranje v izbrani vrsti. Azzuri, ki bodo na evropskem prvenstvu prihodnje leto bržkone eni glavnih favoritov za zmago, v napadu nimajo pretiranih težav, zato se sivolasi Donadoni najverjetneje ne bo odločil za vpoklic nepredvidljivega 25-letnika iz Barija.

"Prepričan sem, da bi bil Donadoni nad mojimi predstavami navdušen," je v sporočilu za javnost zapisal Cassano, ki je znan tudi po tem, da se je zaradi zvezdniškega obnašanja večkrat sprl s trenerji. Tako si je namreč z lahkoto izboril naslovnico katerega izmed italijanskih časnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.