Moskisvet.com
Jose Mourinho

Športi z žogo

Bo Pochettino zamenjal Mourinha?

U.K.
13. 11. 2018 11.56
0

Vse bolj kaže, da bo moral Mourinho zapustiti Manchester, na njegov stolček pa naj bi sedel Mauricio Pochettino.

Manchester je res v velikih težavah, saj klub zaostaja v domači ligi kar za 12 točk za vodilnim klubom. In kot kaže, se bodo pri klubu vendarle odločili zamenjati Mourinha. Mourinho bi namreč moral, če bi želel ostati v klubu, tega držati nekje med prvimi štirimi. Očitno je bila pika na i nedeljski poraz proti Manchester Cityju. 

Ronaldo izdal pravi razlog, zakaj je zapustil Real
Preberi še
Ronaldo izdal pravi razlog, zakaj je zapustil Real

Britanski mediji poročajo, da naj bi si pri Manchestru želeli pridobiti Mauricia Pochettina, ki trenutno vodi Tottenham. Slednji je trenutno na četrtem mestu v domači ligi. A lahko smo prepričani, da Argentinca ne bo lahko zvleči na vroči stolček, ki ga bo za seboj zapustil Mourinho. Nenazadnje se je zanj zanimal že Real Madrid, ki je nato podpisal pogodbo s Santiagom Solarijem. 

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino FOTO: AP

Mourinho sicer igre njegovega kluba v nedeljo, ko so izgubili proti Cityju, ni ocenil kot slabo. “Dobro smo igrali nekje do 80 minute. Statistika kaže kar pač kaže, a po mojem občutku je bila igra dobra,” je dejal Mourinho in dodal, da je slaba predstava nekaj, nekaj drugega pa predstava z napakami. “DElali smo napake in bili kaznovani za te napake, ampak sama predstava, mentalnost in ekipna igra je bila na mestu. Na tem bomo gradili in se ne bomo predali zaradi tega poraza.”

Mourinho se očitno že pripravlja na odhod.
Mourinho se očitno že pripravlja na odhod. FOTO: AP

Mourinhove spodbudne besede pa najverjetneje ne bodo dovolj, da bi rešile njegov položaj pri klubu. A seveda nikoli ne vemo kaj se bo zgodilo. Nogomet je nepredvidljiva igra in prav lahko, da bo že ena zmaga spremenila odločitev vodstva.   
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394