Moskisvet.com
Luka Modrić

Športi z žogo

Luka Modrič: igralci smo stavili o Ronaldovem odhodu

U.K.
16. 10. 2018 08.51
0

Hrvaški nogometaš je za medije dejal, da so bili igralci prepričani, da bo Ronaldo ostal v Madridu.

Čeprav se nogometni svet trenutno vrti okoli Ronaldovih obtožb glede posilstva, pa vendarle lahko v ligi prvakov govorimo tudi o bolj svetlih stvareh. Tako je Luka Modrić pred kratkim v enem od intervjujev povedal, da so nogometaši Reala pobirali stave o tem, ali bo Ronaldo ostal v klubu ali bo odšel v Juventus. In po Modrićevih besedah je večina stavila, da bo ostal. Žal pa jih je, in tudi večino navijačev Reala, razočaral.

Pretresljiva zgodba Luke Modrića 
Preberi še
Pretresljiva zgodba Luke Modrića 
Cristiano Ronaldo in Luka Modrić
Cristiano Ronaldo in Luka Modrić FOTO: Profimedia

Presenečenje
Očitno je bil Ronaldov odhod kar precejšnje presenečenje tudi za same igralce kluba. Modrić je še dejal, da je bil presenečen, da je odšel tudi Zinedine Zidane. “Nisem verjel, da bosta odšla,” je povedal hrvaški super šampion. “Ko smo slišali za govorice o njegovem odhodu, smo bili prepričani, da bo ostal. A vsak se odloča za sebe,” je dodal Modrić. Ronaldo je za Juve sicer v letošnji sezoni zadel že štirikrat. 

Cristiano Roaldo
Cristiano Roaldo FOTO: Profimedia

Nagrade in naslovi
Ko so Modrića mediji vprašali, če bo on tisti, ki bo nadomestil Ronalda kot najboljši igralec, je Modrić v svojem stilu skromno dejal, da ga nazivi ne zanimajo in da on ni Ronaldo. Ko je prejel nagrado Fife, je prav tako dejal, da se mu zdi, da si je ne zasluži in da bi jo moral dobiti Ronaldo. Prav tako noče reči, da bi si zaslužil slavno nagrado Ballon d'Or. “Ne morem reči tega. Zame je najbolj pomembno, da sem na igrišču in da nadaljujem z dobrimi predstavami.”

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane FOTO: AP

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390