Moskisvet.com
Zlatan Ibrahimović

Športi z žogo

Se Ibrahimović vrača v Manchester?

U.K.
19. 10. 2018 09.49
0

Vse več je govoric, da naj bi se eden največjih nogometnih zvezdnikov vseh časov vrnil na otok. 

Ibrahimovič (37) je seveda po pričakovanjih blestel v klubu LA Galaxy, kjer je zadel 21 golov v 25 tekmah. A v zadnjem času se govori, da naj bi se superzvezdnik vrnil v Evropo. In če govorice držijo, naj bi odšel kar v Manchester, tja pa naj bi ga vabil kar Mourinho, ki je večkrat dejal, da občuduje švedskega nogometaša. Manchester seveda ima cel kup težav letošnjo sezono in morda bi Ibro lahko rešil katero od njih.

Ali Manchestrovi igralci nalašč izgubljajo tekme?
Preberi še
Ali Manchestrovi igralci nalašč izgubljajo tekme?

 

Ibrahimovič ni niti potrdil, niti zanikal govoric.
Ibrahimovič ni niti potrdil, niti zanikal govoric. FOTO: AP

Kaj pravi Ibrahimović?
Zlatan je pred kratkim v enem od intervjujev za ameriške medije dejal, da vendarle ne premišljuje o selitvi v Evropo. Dejal je, da potbuje nekaj počitka in da se veseli odmora, ko se bo končala ameriška liga. “Mislim, da sem v situaciji, ko potebujem dobro ravnovesje med delom in počitkom,” je dejal Zlatan. Potebno je reči, da se Ibrahimoviću leta ne poznajo veliko, saj je na igriščih da še zmeraj izjemno učinkovit. Potrebno je tudi poudariti, da se je na igrišče vrnil po poškodbi. “Ne razmišljam o vrnitvi v Evropo, saj imamo še dve tekmi in se osredotočam nanje.” Vendar pa hkrati ni zanikal govoric. Obstaja tudi možnost, da bi Ibrahimović odšel v Anglijo samo kot posojeni igralec, ko se bo zaključila sezona v ZDA. 

Luka Modrič: igralci smo stavili o Ronaldovem odhodu
Preberi še
Luka Modrič: igralci smo stavili o Ronaldovem odhodu

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390